Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΣτ. Κασσελάκης : Τα εσωκομματικά απασχολούν για τελευταία φορά τον ΣΥΡΙΖΑ όσο...

Στ. Κασσελάκης : Τα εσωκομματικά απασχολούν για τελευταία φορά τον ΣΥΡΙΖΑ όσο είμαι πρόεδρος

Με συνεχείς διακοπές ξεκίνησε η ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανου Κασσελάκη ενώ χρειάστηκε να παρέμβει δύο φορές το προεδρείο της Κεντρικής Επιτροπής με τον κ. Ρήγα να ζητά να σταματήσουν οι διακοπές απειλώντας ακόμα και με αποβολή όσους φωνάζουν. Τους κάλεσε να σεβαστούν τόσο τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ όσο και τους ομιλητές που θα ακολουθήσουν. Σεβαστείτε αυτό που υπηρετούμε όλα αυτά τα χρόνια, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ρήγας.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα στην οποία είχαν από νωρίς συγκεντρωθεί όλα τα στελέχη από όλες τις εσωκομματικές παρατάξεις ο κ. Κασσελάκης ξεκίνησε την εισαγωγική του τοποθέτηση λέγοντας ότι «ο ελληνικός λαός δεν ζει καλά εκεί έξω».

Κάνοντας μια αναφορά στις πρόσφατες περιοδείες τους δήλωσε ότι «το 41% δεν είναι επειδή η ΝΔ έχει ικανοποιήσει τους Έλληνες πολίτες αλλά γιατί εμείς χάσαμε 600.000 πολίτες στην αποχή επειδή δεν δώσαμε αξιόπιστη κυβερνητική πρόταση ότι θα μπορούσαμε να βελτιώσουμε τη ζωή του πολίτη» είπε ο κ. Κασσελάκης.

Εν μέσω παρεμβάσεων και αντεγκλήσεων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ δήλωσε ότι είναι ωραίο ότι έχουμε πολύ κόσμο και είναι σίγουρο ότι ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ θα μεγαλώσει. Όπως είπε «πώς να δώσουμε αξιόπιστη λύση εν μέσω τοπικών νομισμάτων και δηλώσεων Κατρούγκαλου. Θα μου πείτε η πολυφωνία είναι στην κουλτούρα της Αριστεράς. Συντρόφισσες άλλο η κουλτούρα της δημοκρατίας και άλλο η κουλτούρα της αυτοκτονίας».

Κάνοντας αρκετές αναφορές στον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι ο Αλ. Τσόιπρας δεν ήθελε να παραδεχθεί τη διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ προσθέτοντας ότι η διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει εδώ και χρόνια.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ