Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΣτ. Αρναουτάκης: Ο τουρισμός στην Κρήτη στηρίζεται στα στελέχη και τους εργαζόμενους...

Στ. Αρναουτάκης: Ο τουρισμός στην Κρήτη στηρίζεται στα στελέχη και τους εργαζόμενους του

«O τουρισμός στην Κρήτη στηρίζεται στα στελέχη του, τόσο στους διευθυντές των ξενοδοχείων, όσο και σε κάθε εργαζόμενο που αναδεικνύει με τη δουλειά του την σημασία και την αξία των καλών υπηρεσιών που προσφέρουμε ως Κρήτη στους επισκέπτες μας», τόνισε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης στη διάρκεια της 37ης εκδήλωσης απονομής βραβείων «Γιώργος Δασκαλάκης» στους εργαζόμενους του τουρισμού, που έγινε κατά την ετήσια εκδήλωση του Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων.

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη συνεργασία. Όλους τους εργαζόμενους στον τουρισμό που πραγματικά τόσα χρόνια πασχίζετε, αναδεικνύετε τον τουρισμό και τον πολιτισμό της Κρήτης. Σας ευχαριστώ εκ μέρους της περιφέρειας για αυτό που προσφέρετε και το χαμόγελο σας, που κάνει  ξεχωριστό τον τουρισμό στην Κρήτη μας. Από την πλευρά την δική μας προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο και πιστεύουμε πως οι εργαζόμενοι του τουρισμού πρέπει να αμείβονται καλά για να προσφέρουν το καλύτερο και να αναδεικνύουν τον πλούτο της Κρήτης», σημείωσε ο Σταύρος Αρναουτάκης.

Παράλληλα, ο περιφερειάρχης Κρήτης αναφέρθηκε σε όλα τα μεγάλα έργα που είναι σε εξέλιξη και που προγραμματίζονται στην Κρήτη και θα στηρίξουν τον τουρισμό, όπως η ολοκλήρωση του βόρειου οδικού άξονα και του νέου αεροδρομίου και ανακοίνωσε πως την επόμενη εβδομάδα διοργανώνεται μεγάλη εκδήλωση παρουσία του υπουργού υποδομών Χρήστου Σταϊκούρα στην οποία θα μιλήσει κι ο Περιφερειάρχης Κρήτης, κατά την οποία αναμένονται ανακοινώσεις για τα έργα της Κρήτης τα οποία θα στηρίξουν τον ποιοτικό τουρισμό, ο οποίος «στηρίζεται πρώτα απ’ όλα στον κρητικό εργαζόμενο», όπως τόνισε ο Σταύρος Αρναουτάκης.

Στην εκδήλωση από την Περιφέρεια Κρήτης παραβρέθηκε επίσης και χαιρέτισε ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Δρ. Κυριάκος Κώτσογλου, ο οποίος αναφέρθηκε στην προσφορά των εργαζομένων στον τουρισμό και τα ξενοδοχεία της Κρήτης, υποστηρίζοντας την διαρκή ποσοτική και ποιοτική του αύξηση στο νησί.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ