Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣΣτρατηγική συνεργασία ERGO Ασφαλιστικής με το Ερρίκος Ντυνάν

Στρατηγική συνεργασία ERGO Ασφαλιστικής με το Ερρίκος Ντυνάν

Η ERGO Ασφαλιστική, στο πλαίσιο της ενίσχυσης της παρουσίας της στις Ασφαλίσεις Ζωής και Υγείας, προχώρησε σε στρατηγική συνεργασία με το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση, στο πλαίσιο της νέας συνεργασίας, η οποία έχει ήδη τεθεί σε εφαρμογή, πραγματοποιήθηκε ενημερωτική συνάντηση στο αμφιθέατρο του Ερρίκος Ντυνάν για τους συνεργάτες του Εταιρικού Δικτύου της ERGO Ασφαλιστικής, όπου υπήρξε αναλυτική ενημέρωση και παρουσίαση όλων των παραμέτρων και των πλεονεκτημάτων της συνεργασίας.

Ο διευθυντής Αποζημιώσεων Ασφαλίσεων Ζωής και Υγείας της ERGO, Αλέξανδρος Λιάνος, δήλωσε ότι: «Η συμφωνία με το Ερρίκος Ντυνάν εγκαινιάζει μια νέα εποχή για τους ασφαλισμένους και το δίκτυο μας. Το Ερρίκος Ντυνάν είναι ένα από τα καλύτερα νοσηλευτήρια της χώρας και αποτελεί πρότυπο ποιότητας. Με τη συμφωνία αυτή, εμπλουτίζουμε τα προνόμια των ασφαλισμένων μας με νέες παροχές, τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες από επιστημονικό, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, καθώς και την πλέον επωφελή τιμολογιακή πολιτική. Με το βλέμμα μας στραμμένο στην υγεία και φροντίδα των πελατών μας, καινοτομούμε διαρκώς δημιουργώντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και κοινωνικής ευθύνης, όπως αυτές που προσφέρει το Ερρίκος Ντυνάν».

Από την πλευρά του, ο διευθυντής διεύθυνσης Εμπορικής Ανάπτυξης Marketing & Επικοινωνίας από το Ερρίκος Ντυνάν Νικόλαος Κόλλιας δήλωσε: «Η συνεργασία μας με την ERGO Ασφαλιστική μας τιμά ιδιαίτερα και αποτελεί για μας κάτι περισσότερο από μια απλή σύμπραξη, αφού αντιπροσωπεύει τη σύνδεση δύο οργανισμών που μοιράζονται όχι μόνο κοινές επιχειρηματικές στρατηγικές, αλλά και βαθιά ριζωμένες αξίες και αρχές. Η προσέγγιση της ERGO Ασφαλιστικής, που τοποθετεί τον άνθρωπο στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων της, συνδέεται αρμονικά με τη δική μας προσήλωση στην υψηλή ποιότητα υγειονομικής περίθαλψης. Η επιλογή του νοσηλευτηρίου Ερρίκος Ντυνάν βασίστηκε στη συνεχή προσήλωσή μας στην επένδυση σε υπερσύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό και καινοτόμες τεχνολογίες και τη δέσμευσή μας να παρέχουμε την πλέον ασφαλή και αποτελεσματική φροντίδα στους ασθενείς, κριτήρια που αποτελούν θεμέλια της αντίστοιχης φιλοσοφίας της ERGO Ασφαλιστικής και συντελούν στην ενίσχυση του κοινού μας στόχου για υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και φροντίδας για τον άνθρωπο».

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ