Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΣτο Συμβούλιο Υπουργών Γεωργίας και Αλιείας για τις αλλαγές στην ΚΑΠ ο...

Στο Συμβούλιο Υπουργών Γεωργίας και Αλιείας για τις αλλαγές στην ΚΑΠ ο Λ. Αυγενάκης

Στις Βρυξέλλες βρίσκεται από χθες ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρης Αυγενάκης, προκειμένου να συμμετάσχει στο στο Συμβούλιο Υπουργών για τις αλλαγές στην ΚΑΠ.

Σήμερα, Δευτέρα (26/2) το πρόγραμμα περιλαμβάνει συνάντηση των υπουργών Γεωργίας και Αλιείας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος. Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί το τακτικό Συμβούλιο των 27 Υπουργών Γεωργίας και Αλιείας της ΕΕ, ενώ αμέσως μετά θα γίνει η δεύτερη συνάντηση της ομάδας υπουργών των χωρών του Νότου (EUMED-9)

Την Τρίτη (27/2) ο κ. Αυγενάκης θα μεταβεί στο Παρίσι, όπου παρουσία του Υπουργού Γεωργίας και Κυριαρχίας Τροφίμων της Γαλλίας, Marc Fesnau, θα πραγματοποιηθεί Υπουργική ημερίδα με θέμα την κλιματική αλλαγή και τις προκλήσεις για την υγεία στην κτηνοτροφία, κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης Γεωργίας. Μετέχουν 60 υπουργοί Γεωργίας από όλο τον κόσμο.

«Η φωνή μου αύριο το πρωί και η φωνή της Ελληνικής Κυβέρνησης είναι η φωνή της Ελλήνων αγροτών» είπε ο ΥπΑΑΤ από το βήμα του συνεδρίου «Γαλάζιοι Ορίζοντες» που ολοκληρώνεται σήμερα στην Ελευσίνα. «Όλα όσα έγιναν τις εβδομάδες που πέρασαν, όλα όσο οργανωμένα και με σεβασμό στην υπόλοιπη κοινωνία έγιναν από τους αγρότες μας είναι εργαλείο, είναι όπλο για να ισχυροποιήσει ακόμη περισσότερο την δικιά μας τη φωνή, την ελληνική φωνή στην καρδιά της Ευρώπης».

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ