Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣΣτη δημοσιότητα η πρώτη Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης της Marine Tours

Στη δημοσιότητα η πρώτη Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης της Marine Tours

Η Marine Tours, πρωτοπόρος του Travel Management στην Ελλάδα και ηγέτιδα εταιρεία του κλάδου σε διεθνές επίπεδο, δημοσιοποίησε την πρώτη της Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης (2022), η οποία σηματοδοτεί, πέραν της επίσημης υιοθέτησης των προτύπων ESG, και την πάγια δέσμευση της εταιρείας στον βιώσιμο μετασχηματισμό της. 

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η υιοθέτηση των κριτηρίων ESG δεν είναι αποτέλεσμα κανονιστικής υποχρέωσης, αλλά στρατηγική επιλογή και ηθική επιταγή για την εταιρεία, που είναι σταθερά προσανατολισμένη στη βιώσιμη ανάπτυξη από την αρχή της λειτουργίας της.

Η στρατηγική βιώσιμης ανάπτυξης της εταιρείας εστιάζει σε ολοκληρωμένους στόχους και σχέδια δράσης σε ζητήματα διακυβέρνησης, καθώς και σε περιβαλλοντικούς και κοινωνικούς τομείς. Πιο συγκεκριμένα, φιλοδοξεί να δημιουργήσει ένα νέο παράδειγμα Υπεύθυνης Διακυβέρνησης για τον κλάδο της. Προτάσσει την ενδυνάμωση των ανθρώπων της. Επικεντρώνεται στον θετικό της αντίκτυπο για το Περιβάλλον και την Κοινωνία και στην άριστη συνεργασία με τους συνεργάτες της σε όλη την αλυσίδα αξίας της δραστηριότητάς της, με στόχο να τους κινητοποιήσει προς τους ίδιους, βιώσιμους στόχους. Όλες αυτές οι στρατηγικές προτεραιότητες, στον πυρήνα τους έχουν τους πελάτες της εταιρείας, με στόχο να τους εξασφαλίσει πιο βιώσιμα ταξίδια και εμπειρίες ταξιδιωτών, αλλά και να υποστηρίξει, με την τεχνογνωσία και τις υπηρεσίες της, και τους δικούς τους βιώσιμους στόχους.

Ο CEO της Marine Tours, κΚωνσταντίνος Οικονόμου, δήλωσε σχετικά:

«Το 2022 σηματοδοτεί μία χρονιά ορόσημο στη μακρά ιστορία της Μarine Tours. Με  εξειδίκευση στη διαχείριση επαγγελματικών ταξιδιών, μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι η βιωσιμότητα είναι κάτι περισσότερο από ένα ταξίδι. Είναι ο μόνος δρόμος προς τα εμπρός.

Σε αυτό το πλαίσιο, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι αλλά και περήφανοι για την παρουσίαση της πρώτης μας Έκθεσης Βιώσιμης Ανάπτυξης, καθώς έτσι, συμβάλλουμε έμπρακτα στην κοινή προσπάθεια για τη δημιουργία εκείνων των προϋποθέσεων που θα εξασφαλίσουν ένα πιο βιώσιμο μέλλον για όλους.»

Μέσα από την έκθεση, που έχει ήδη αναρτηθεί στον ιστότοπο της εταιρείας, μπορεί κανείς να μάθει περισσότερα για τη βιώσιμη στρατηγική της και τα σημεία όπου επικεντρώνεται.

spot_img
spot_img

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ