Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΣτην ανακρίτρια σήμερα ο προπονητής Τάε Κβον Ντο

Στην ανακρίτρια σήμερα ο προπονητής Τάε Κβον Ντο

Ενώπιον της ανακρίτριας αναμένεται να βρεθεί σήμερα ο 44χρονος προπονητής του Τάε Κβον Ντο από την Ηλιούπολη, ο οποίος αναμένεται να απολογηθεί για τις βαριές κατηγορίες που του αποδίδονται, καθώς 5 νεαρές κοπέλες καταγγέλλουν ότι όταν ήταν ανήλικες έπεσαν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από τον τον ίδιο κατά συρροή και κατ’εξακολουθηση.

Ο 44χρονος προπονητής Τάε Κβον Ντο συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης στην περιοχή της Ηλιούπολης και κατηγορείται για βιασμό κατά συρροή, για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, για παραβίαση προσωπικών δεδομένων και προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών.

Στις εξιστορήσεις τους οι πέντε καταγγέλλουσες φαίνεται να περιέγραψαν μία κοινή πρακτική που εφάρμοζε ο προπονητής για να καταφέρνει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των θυμάτων του τα οποία στην συνέχεια δεν κακοποιούνταν μόνο σωματικά αλλά και ψυχικά καθώς ο κατηγορούμενος ασκούσε ψυχολογική βία για να «σωπάσουν».

Η έρευνα για την δράση του 44χρονου δεν αναμένεται ότι θα παραμείνει στο διάστημα που καταγράφεται στην δικογραφία, αλλά θα εξεταστεί εξονυχιστικά και η «μέχρι χθες» δράση του καθώς υπάρχουν πληροφορίες για συγκεκριμένα περιστατικά που έλαβαν χώρα λίγο πριν την σύλληψή του. Προς αυτήν την κατεύθυνση ώθηση θα δώσουν τα στοιχεία που θα εξαχθούν από τις ηλεκτρονικές συσκευές του κατηγορούμενου ενώ σημαντική για νέες καταγγελίες ή πληροφορίες θεωρείται και η δημοσιοποίηση των στοιχείων του.

spot_img
spot_img

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ