Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήEDITOR'S PICKSΣΣΣΣ ... Η Δύση επιβάλλει κυρώσεις!

ΣΣΣΣ … Η Δύση επιβάλλει κυρώσεις!

Η πόρτα του Φρενοκομείου άνοιξε για τα καλά. Από σήμερα ζούμε το τέλος της εποχής, και η φούσκα στην οποία ζούσε ο δυτικός κόσμος και ο πολιτισμός, έσπασε. Τα όσα πράττει ο Πούτιν θυμίζουν εποχές Χίτλερ. Η εισβολή που πραγματοποιεί από τα ξημερώματα, κάνοντας επίδειξη δύναμης, γυρίζουν την ιστορία του κόσμου δεκάδες χρόνια πίσω.

Η θεωρία του ζωτικού χώρου, την οποία γεωστρατηγικά καλλιέργησαν οι Ναζί, επιστρέφει και ξυπνά εφιαλτικές μνήμες. Το Διεθνές Δίκαιο και επισήμως πεθαίνει, αλλά ο δυτικός κόσμος έχει πέσει σε χειμερία νάρκη, επιβεβαιώνοντας ότι η εικονική ευμάρεια τον έκανε να ξεχάσει αρχές και αξίες.

Δυστυχώς όταν οι αρχές της ελευθερίας, της δημοκρατίας, του πολιτισμού, του σεβασμού της ζωής του άλλου, αντικαθίστανται με …κυρώσεις τότε τα όσα πράττει η ρωσική αρκούδα, αποτελούν φυσική εξέλιξη των πραγμάτων.

Ο δυτικός κόσμος πληρώνει με ακριβό κόστος τις επιλογές μιας χορτάτης κοινωνίας, που το μόνο που την ενδιαφέρει είναι οι ενεργειακές επιπτώσεις ενός πολέμου, που γίνεται στην πόρτα της.

Για αυτό και όλη η στρατηγική της Δύσης, είναι να τιμωρήσει οικονομικά τη Ρωσία, λες και έχει λησμονήσει ότι για δεκάδες χρόνια, επί υπαρκτού σοσιαλισμού και ψυχρού πολέμου, η Ρωσία και ο λαός της είχαν ανάγκη τα….αγαθά του καπιταλισμού.

Σιγά, μην πονέσει και σιγά μην φοβηθεί ο Πούτιν τις οικονομικές κυρώσεις. Σιγά μην δεν είχε υπολογίσει τις…χαλαρές αντιδράσεις των δυτικών. Ο Ρώσος μονάρχης ήξερε καλά και μας…δούλευε ως δυτικούς μια χαρά όλον αυτόν τον καιρό.

Οι εκκλήσεις στον ανθρωπισμό, που έκανε ο ΟΗΕ, μου θυμίζουν την χάρη που δίνει ο εκάστοτε αμερικανός πρόεδρος σε δυο γαλοπούλες την ώρα που εκατοντάδες χιλιάδες θυσιάζονται την Ημέρα των Ευχαριστιών.

Δυστυχώς οι πύλες της κολάσεως που είχαν μισανοίξει στην Σερβία, πλέον ανοίγουν ορθάνοιχτες στην Ουκρανία.

Τα όσα ζούμε, αποτελούν την αρχή του τέλους για τον πολιτισμένο κόσμο. Αλλά αγαπητοί αναγνώστες μην στενοχωριέστε. Το σημαντικό είναι η τιμή της βενζίνης και του φυσικού αερίου. Το αν θα ξεπεράσει η όχι τα δυο ευρώ. Και μην στενοχωριέστε. Οι…πατερούληδες του δυτικού πολιτισμού είναι έτοιμοι και αυστηροί. Θα επιβάλλουν κυρώσεις. Σκληρές και αυστηρές. Φτάνει να μην μας βγάλουν από την επίπλαστη ησυχία και ασφάλειά μας.

Απλώς να μας θυμίσω, ότι μέχρι χθες στο Κίεβο ζούσαν όπως εμείς…Καλή Τσικνοπέμπτη, είπαμε;

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ