Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣΣε επτά νέες αγορές εισήλθε το 2023 η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ

Σε επτά νέες αγορές εισήλθε το 2023 η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ

Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ προχώρησε στη δυναμική ανάπτυξη των εξαγωγών της καθώς εισήλθε σε 7 νέες αγορές για το 2023 ενισχύοντας περαιτέρω την ήδη επιτυχημένη παρουσία της, εδώ και δεκαετίες, εκτός συνόρων.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία επεκτάθηκε στην αγορά της Πολωνίας, όπου διαθέτει τη σειρά παιδικών ζυμαρικών και την κλασική σειρά ζυμαρικών της. Στην αγορά της Ρουμανίας έχει παρουσία τόσο με τη σειρά ζυμαρικών Espressi ΗΛΙΟΣ όσο και με τη σειρά Kiddo Pasta, απευθυνόμενη σε όλη την οικογένεια. Μια ακόμα εξαγωγική επιτυχία που πέτυχε η εταιρεία ήταν η τοποθέτηση προϊόντων της στην απαιτητική αγορά του Καζακστάν όπου διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από τα προϊόντα της και συγκεκριμένα τις σειρές ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ: ολικής άλεσης, την παιδική σειρά, τη βιολογική, τα ζυμαρικά gluten free και epsressi καθώς και το καινοτόμο προϊόν, artesian pasta straws.

Χάρη στη στοχευμένη εμπορική πολιτική της, η «ΗΛΙΟΣ» έχει πλέον παρουσία και στη Μάλτα, διαθέτοντας δημοφιλείς σειρές ζυμαρικών της, όπως την κλασσική, την παιδική, τα Espressi και τα Gluten Free. Ανταποκρινόμενη στις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου αλλά και στη ζήτηση για ποιοτικά και θρεπτικά ζυμαρικά η κλασική σειρά ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ είναι πλέον τοποθετημένη στην αγορά της Νορβηγίας.

Εκτός Ευρώπης τα ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ έχουν «ταξιδέψει» στην Αυστραλία, όπου μπορούν οι καταναλωτές να αναζητήσουν την κλασική σειρά ζυμαρικών, τα ζυμαρικά λαχανικών ΗΛΙΟΣ καθώς και το σιμιγδάλι ΗΛΙΟΣ, ενώ ταυτόχρονα η εταιρεία βρίσκεται στην ιδιαίτερη και ανταγωνιστική αγορά της Ιαπωνίας, όπου εξάγει τα ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ.

Η Βιομηχανία Ζυμαρικών «ΗΛΙΟΣ» ιδρύθηκε το 1932 έχοντας ως όραμα την ανώτερη ποιότητα και την πρωτοπορία. Με 90 χρόνια δυναμικής παρουσίας στην αγορά εντός και εκτός συνόρων, η «ΗΛΙΟΣ» διαθέτει δίκτυο διανομής πανελλαδικής κάλυψης και πραγματοποιεί εξαγωγές σε 30 χώρες και στις 5 ηπείρους.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ