Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΡονάλντο: Ταξίδι για τη Χεορχίνα και τα παιδιά

Ρονάλντο: Ταξίδι για τη Χεορχίνα και τα παιδιά

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, όσο περνάει ο καιρός, γίνεται ακόμη μεγαλύτερος σταρ, και εκτός των ποδοσφαιρικών ορίων! Η απήχησή του πλέον μαρτυρά πως δεν θα σταματήσει ποτέ να απασχολεί την παγκόσμια κοινότητα, όχι μόνο σε αθλητικό επίπεδο.

Η δημοφιλία του πορτογάλου αγγίζει τα όρια ειδώλων προηγούμενων δεκαετιών, από διαφορετικούς χώρους, όπως ο καλλιτεχνικός, της πολιτικής κ.α.

Επομένως είναι λογικό όταν τα μέλη της οικογένειάς του επιλέγουν οποιαδήποτε δραστηριότητα, να “παρακολουθούνται” σε κάθε βήμα τους. Αυτό συνέβη και με την εντυπωσιακή σύντροφό του Χεορχίνα Ροντρίγκιες, η οποία απόλαυσε ένα ιδιωτικό ταξίδι με αεροπλάνο, μαζί με τα παιδιά τους.

Η αγαπημένη του ποδοσφαιριστή της Αλ Νασρ ανήρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram μία σειρά από φωτογραφίες από το ταξίδι που έκανε με τα παιδιά τους.

Έπαιξε χαρτιά με τον Κριστιάνο Ρονάλντο Τζούνιορ, ζωγράφισε με τα μικρότερα παιδιά και απόλαυσε τη θέα από το αεροπλάνο που ήταν όλο στη διάθεσή τους.

Οικονομικό ζήτημα δεν υφίσταται για την οικογένεια, η οποία αναζητά πάντοτε διακριτικότητα και επιλέγει από μόνη της πότε δημοσιοποιεί το ο,τιδήποτε, με προφανή σκοπό την ωραία εικόνα της οικογένειας του Κριστιάνο.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ