Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΡεάλ Μαδρίτης: Παίρνει τον Αλφόνσο Ντέιβις από τη Μπάγερν

Ρεάλ Μαδρίτης: Παίρνει τον Αλφόνσο Ντέιβις από τη Μπάγερν

Η Ρεάλ Μαδρίτης οδεύει προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από δύο χρόνια, καθώς μετά τη νίκη 1-0 επί της Σεβίλλης παραμένει οκτώ βαθμούς μακριά από τη δεύτερη Μπαρσελόνα. Την ίδια ώρα πάντως, χτίζει την ομάδα των επόμενων χρόνων.

Η νέα αποκάλυψη για μία σπουδαία προσθήκη στο ρόστερ των μαδριλένων έχει να κάνει με τον εξαιρετικό αμυντικό της Μπάγερν Αλφόνσο Ντέιβις. Σύμφωνα με τα ισπανικά ρεπορτάζ, η ομάδα και ο παίκτης κατέληξαν σε προφορική συμφωνία για την ένταξή του στη “Βασίλισσα”, το 2024 ή το 2025.

Υπήρξαν αρκετές συναντήσεις τις τελευταίες εβδομάδες, που οδήγησαν σε δύο επιλογές. Η Ρεάλ είναι ανοικτή για συμφωνία σε τιμή χαμηλότερη της αγοράς του αυτό το καλοκαίρι, ή να τον περιμένει την επόμενη χρονιά οπότε και λήγει το συμβόλαιό του.

Παρά το ενδιαφέρον από τη Μπαρσελόνα, όπως και ομάδες της Αγγλίας, η προτίμηση του καλύτερου αριστερού μπακ της Ευρώπης είναι να μετακομίσει στη Μαδρίτη.

Η συμφωνία με τον Κιλιάν Εμπαπέ παραμένει προτεραιότητα της Ρεάλ, όμως δεν περιορίζει τη μεταγραφική δραστηριότητα των μαδριλένων.

Ο γεννημένος από Λιβεριανούς γονείς σε στρατόπεδο προσφύγων στη Γκάνα Αλφόνσο Ντέιβις, που φέρει καναδική υπηκοότητα, εντάχθηκε στη Μπάγερν από τη Βανκούβερ Γουάιτκαπς του MLS, τον Ιανουάριο του 2019 και έχει μετρήσει 180 εμφανίσεις, κατακτώντας πέντε φορές τον τίτλο της Bundesliga. Επίσης ήταν μέλος της ομάδας που κατάκτησε το Champions League το 2020.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ