Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΠρόγραμμα επαφών Γ. Γεραπετρίτη, στο πλαίσιο της 79ης συνόδου γενικής συνέλευσης του...

Πρόγραμμα επαφών Γ. Γεραπετρίτη, στο πλαίσιο της 79ης συνόδου γενικής συνέλευσης του ΟΗΕ

Πρόγραμμα επαφών Υπουργού Εξωτερικών, Γιώργου Γεραπετρίτη, στο πλαίσιο της 79ης Συνόδου Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ (Νέα Υόρκη, Τρίτη 24.09.2024)

Την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου, ο Υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης, θα συμμετάσχει στη συνάντηση του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον Τούρκο Πρόεδρο, Recep Tayyip Erdogan.

Θα λάβει μέρος, ακολούθως, στην τριμερή Υπουργών Εξωτερικών Ελλάδας – Κύπρου – Αιγύπτου και θα έχει διμερή συνάντηση με τον Υπουργό Εξωτερικών της Αιγύπτου.

Στο περιθώριο των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης, ο κ. Γεραπετρίτης θα συναντηθεί με την Πρόεδρο της Διεθνούς Επιτροπής του Ερυθρού Σταυρού. Θα έχει, επίσης, χωριστές διμερείς συναντήσεις με την Κοσοβάρα ΥΠΕΞ και τους ομολόγους του του Αζερμπαϊτζάν, της Αρμενίας, του Λιβάνου και της Υεμένης.

Ο κ. Γεραπετρίτης θα παρακαθίσει, τέλος, στο Διατλαντικό Δείπνο Υπουργών Εξωτερικών, το οποίο διοργανώνει ο Υπουργός Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, Antony Blinken και είναι προσκεκλημένοι οι Υπουργοί Εξωτερικών της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ