Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΠολυτεχνειούπολη: "Μας στράβωσε δύο επιχειρήσεις η 22χρονη δόκιμος", αναφέρει η πλευρά της...

Πολυτεχνειούπολη: “Μας στράβωσε δύο επιχειρήσεις η 22χρονη δόκιμος”, αναφέρει η πλευρά της ΕΛ.ΑΣ

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά την απολογία τους στον ανακριτή οι 7 από τους 16 κατηγορουμένους που απολογήθηκαν την Παρασκευή για τη υπόθεση της Πανεπιστημιούπολης Ζωγράφου.

Οι κατηγορούμενοι ξεκίνησαν να απολογούνται από νωρίς χθες το πρωί για κατηγορίες που αφορούν την δράση των ομάδων που εξαρθρώθηκαν στην επιχείρηση της Αστυνομίας στην Πολυτεχνειούπολη.

Μιλώντας στο MEGA για την υπόθεση της Πολυτεχνειούπολης και την δράση της συμμορίας, ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας σχολίασε πως «ήταν εν γνώσει της ελληνικής αστυνομίας από τη στιγμή που είχαν πιαστεί πολλές φορές, έχουν προσαχθεί, έχουν ξαναφυλακιστεί, έχουν συλληφθεί, ήταν “πελάτες” της ΕΛ.ΑΣ. Ο δε κακοποιός που είναι στην εντατική αυτή τη στιγμή, ο αποκαλούμενος “Έσκο”, γνώριζαν πολύ καλά το ποιόν του, ήταν πολύ σκληρός κακοποιός, ήταν μία ρέπλικα του θείου του, ο οποίος ήταν από τους πιο σκληρούς κακοποιούς που έχουν περάσει από την Ελλάδα, ο “Τίτι”».

Υπενθυμίζεται πως ο “Τίτι” είχε προσπαθήσει να σκοτώσει με καλάσνικοφ ένα περιπολικό της Άμεσης Δράσης.

Ο ρόλος της 22χρονης δοκίμου

Ο κ. Μπαλάσκας ανέφερε πως η δόκιμος που βοηθούσε στη δράση της συμμορίας ήταν, όπως έχει δηλώσει και η ίδια, βαθύτατα ερωτευμένη με το «δεξί χέρι» του «Έσκο».

«Αυτή η κοπέλα είναι καταγεγραμμένη από την ελληνική αστυνομία ότι με μία γλώσσα, η οποία ενείχε κωδικούς, ενημέρωνε… μας “στράβωσε δύο επιχειρήσεις”» πρόσθεσε.

Σημειώνεται πως θα πραγματοποιηθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση, κάτι που θα εμποδίσει την 22χρονη δόκιμο να εισέλθει στο σώμα της ελληνικής αστυνομίας.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ