Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΠεριφ. Κρήτης: Ενημερωτική συνάντηση για την καινοτόμα πλατφόρμα Εύρεσης Εργασίας και Εργασιακής...

Περιφ. Κρήτης: Ενημερωτική συνάντηση για την καινοτόμα πλατφόρμα Εύρεσης Εργασίας και Εργασιακής Καθοδήγησης Mentoring

Η Περιφέρεια Κρήτης σε συνεργασία με το Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (ΕΛΜΕΠΑ) πρόκειται να παρουσιάσουν στην Ιεράπετρα, σε κάθε ενδιαφερόμενο/-η την καινοτόμα πλατφόρμα Mentoring (https://mentoring.sw.hmu.gr/). Η πλατφόρμα στοχεύει στην αύξηση της απασχόλησης σε επίπεδο Κρήτης ως μέρος του Περιφερειακού Σχεδιασμού κοινωνικής και εργασιακής ένταξης.

Μια πλατφόρμα που αναπτύχθηκε από το ΕΛΜΕΠΑ, Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας για λογαριασμό της Περιφέρειας Κρήτης, αρχικώς ως συνοδευτικό μέτρο του ΤΕΒΑ αλλά εξελίχθηκε σε ένα πολύ εύκολο και χρήσιμο εργαλείο εύρεσης εργασίας και απόκτησης εργασιακής καθοδήγησης, το οποίο απευθύνεται σε επιχειρήσεις που αναζητούν προσωπικό αλλά και ανθρώπους που αναζητούν εργασία. Η χρήση της πλατφόρμας είναι δωρεάν για όλους.

Την Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2023 και ώρα 11:00π.μ.-1:00μ.μ, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ιεράπετρας, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Λασιθίου και με την υποστήριξη του Δήμου Ιεράπετρας, πρόκειται να πραγματοποιηθεί δια ζώσης η επόμενη ενημερωτική συνάντηση στην οποία καλούνται εργοδότες, άνεργοι, επιχειρηματίες, ωφελούμενοι του ΤΕΒΑ, αλλά και ιδιώτες, για να ενημερωθούν για τις ωφέλειες που μπορούν να λάβουν από την πλατφόρμα Mentoring.

Είσοδος ελεύθερη.

spot_img
spot_img

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ