Δευτέρα, 4 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΠεριφέρεια Αττικής: εργασίες για την αποκατάσταση επικίνδυνων καταπτώσεων πρανών στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης

Περιφέρεια Αττικής: εργασίες για την αποκατάσταση επικίνδυνων καταπτώσεων πρανών στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης

  Εργασίες αντιμετώπισης κατολισθήσεων πρανών στη θέση “Λιμανάκια” Βάρκιζας ξεκινούν σήμερα Πέμπτη το πρωί από την Περιφέρεια Αττικής, ενώ θα τεθούν σε εφαρμογή κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κατά μήκος των έργων στο τμήμα του δικτύου μεταξύ λίμνης Βουλιαγμένης και νυχτερινού κέντρου Ιsland. 

   Συγκεκριμένα την 7η/12, θα υπάρξει αποκλεισμός της κυκλοφορίας από την Λίμνη Βουλιαγμένης έως το «ISLAND», από 09.00 έως τις 17.00. Η κυκλοφορία των οχημάτων  που κινούνται προς Βάρκιζα-Σούνιο θα εκτρέπεται προς Βάρης -Κορωπίου και στη συνέχεια Βασιλέως Κωνσταντίνου. Τα λεωφορεία του ΟΑΣΑ και των ΚΤΕΛ, καθώς και τα οχήματα άμεσης επέμβασης (ΕΚΑΒ, Πυροσβεστική , περιπολικά κλπ.) θα κινούνται κανονικά χωρίς πρόβλημα στην παραλιακή λεωφόρο.  

   Από 8/12 θα υπάρχει προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων για την εκτέλεση εργασιών επί της Λεωφ. Βάρκιζας – Σουνίου (Λεωφ. Ποσειδώνος) εντός διοικητικών ορίων του δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου. Συγκεκριμένα θα υπάρχει κατάληψη των λωρίδων στο ρεύμα προς Σούνιο και η κυκλοφορία θα πραγματοποιείται στο εναπομείναν τμήμα της οδού (μία λωρίδα ανά κατεύθυνση). 

   Οι εργασίες που θα εκτελεστούν περιλαμβάνουν: 

   * την κατασκευή μικροπασσάλων σε πεσσοειδή κάνναβο, σε μηκοτομή έκτασης 160m.

   *κεφαλόδεσμο μικροπασσάλων. 

spot_img
spot_img

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ