Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΠεριοδεία κλιμακίου της ΓΣΕΒΕΕ στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας

Περιοδεία κλιμακίου της ΓΣΕΒΕΕ στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας

Περιοδεία στις περιοχές της Θεσσαλίας που επλήγησαν από την κακοκαιρία Daniel, θα πραγματοποιήσει σήμερα Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023, κλιμάκιο της ΓΣΕΒΕΕ με επικεφαλής τον πρόεδρο Γιώργο Καββαθά, μέλη της διοίκησης και επιστημονικό προσωπικό του Ινστιτούτου της ΓΣΕΒΕΕ, προκειμένου να συναντηθούν με τις τοπικές αρχές αλλά και εκπροσώπους της επιχειρηματικής κοινότητας και να συζητήσουν μαζί τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, τις ανάγκες που υπάρχουν και πώς αυτές μπορούν να καλυφθούν.

Στόχος της συνομοσπονδίας είναι να βοηθήσει με όσα μέσα και μηχανισμούς διαθέτει στην επίσπευση της καταγραφής των ζημιών και να συμβάλει στην άμεση αποκατάσταση των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί.

Η διοίκηση της ΓΣΕΒΕΕ δηλώνει έτοιμη να συμβάλει με όποιον τρόπο μπορεί στην ανακούφιση των πληγέντων από τη φονική κακοκαιρία που έπληξε την Θεσσαλία. Στο πλαίσιο της περιοδείας θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις στα Επιμελητήρια Μαγνησίας, Λάρισας, Τρικάλων και Καρδίτσας με εκπροσώπους της επιχειρηματικής κοινότητας των περιοχών αυτών. Μάλιστα η ΓΣΕΒΕΕ έχει απευθύνει και κάλεσμα στις ομοσπονδίες μέλη της (κλαδικές – τοπικές) για την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στους συμπολίτες μας που επλήγησαν από την καταστροφική καταιγίδα καθώς υπάρχει ανάγκη για άμεση αποστολή απαραίτητων ειδών για την κάλυψη πρωταρχικών αναγκών τους.

«Μπροστά σε αυτή την τραγωδία είναι χρέος όλων μας να ενώσουμε τις δυνάμεις μας» επισημαίνει η ΓΣΕΒΕΕ, στη σχετική ανακοίνωσή της.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ