Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΠαραδόθηκε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος!

Παραδόθηκε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος!

Παραδόθηκε αυτοβούλως στις αρχές της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. O παρουσιαστής των «Ράδιο Αρβύλα» εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του.

Τον γνωστό παρουσιαστή αναζητούσε η Αστυνομία στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ενώ πριν από λίγη ώρα είχε αποχώρησε με το αυτοκίνητό του από το σπίτι του στη Θεσσαλονίκη με σκοπό να παραδοθεί.

Σε βάρος του είχε υποβληθεί μήνυση για το αδίκημα της παραβίασης προσωπικών δεδομένων από 23χρονη, η οποία τον κατηγορεί για δημοσιοποίηση σε ιστοτόπους πορνογραφικού περιεχομένου δύο βίντεο της εν αγνοία της.

Συνολικά 9 βίντεο αναρτημένα στο διαδίκτυο

Το πρωί ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας είπε ότι υπάρχουν «συνολικά 9 βίντεο που ξέρουμε είναι αναρτημένα στο διαδίκτυο» όπου πρώην σύντροφοί του εκτίθενται στο διαδίκτυο εν αγνοία τους.

«Μιλάμε για συνολικά 9 βίντεο που ξέρουμε ότι είναι αναρτημένα στο διαδίκτυο», είπε ο δικηγόρος στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» στον ANT1, μετά την αποκάλυψη, ότι υπάρχει μια παράνομη πλατφόρμα που υποκλέπτει και διαρρέει προς κάθε «ενδιαφερόμενο» ευαίσθητες πληροφορίες γυναικών.

“Όποια κοπέλα έχει πέσει θύμα τέτοιων καταστάσεων να πάει στις αρχές να μιλήσει, δεν έχει να ντραπεί για κάτι. Να μην κατηγορούμε τα θύματα. Είναι φαλλοκρατικό να λέμε ότι οι κοπέλες έφταιγαν που επέτρεψαν καταγραφή. Ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει ότι θέλει στην προσωπική του ζωή, αλλά κανείς δεν έχει δικαίωμα να δημοσιοποιεί την προσωπική ζωή άλλου στο διαδίκτυο”, πρόσθεσε ο κ. Λύτρας.

Όπως διευκρίνισε, μένει να φανεί από την έρευνα εάν η ανάρτηση των ερωτικών βίντεο στο διαδίκτυο είχε και οικονομικό όφελος για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, λέγοντας πως «αν υπήρξε όφελος και το ποσό είναι άνω των 120.00 ευρώ μιλάμε για κακούργημα».

Σημείωσε μάλιστα πως «το αδίκημα είναι Αυτόφωρο, δεν έχει σταματήσει το αδίκημα, διαπράττεται κάθε ημέρα. Πρέπει και η Εισαγγελία να λάβει τα μέτρα της», συμπλήρωσε.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ