Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣΠαπουτσάνης: Συμμετοχή στην διεθνή εμπορική έκθεση PLMA

Παπουτσάνης: Συμμετοχή στην διεθνή εμπορική έκθεση PLMA

Η ελληνική βιομηχανία σαπώνων και υγρών καλλυντικών Παπουτσάνης συμμετείχε, για ακόμη μία χρονιά, στη διεθνή εμπορική έκθεση PLMA 2024 «World of Private Label», που διοργανώθηκε από την Private Label Manufacturers Association (PLMA) στο ‘Αμστερνταμ της Ολλανδίας, στις 28 και 29 Μαΐου.

H διεθνής έκθεση «World of Private Label» αποτελεί τη μεγαλύτερη έκθεση στον κλάδο ιδιωτικής ετικέτας και διοργανώνεται κάθε χρόνο με τη συμμετοχή χιλιάδων επιχειρήσεων και επισκεπτών από όλο τον κόσμο.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Παπουτσάνης συμμετείχε στην έκθεση επιβεβαιώνοντας την ισχυρή θέση της στον κλάδο παραγωγής προϊόντων τρίτων και με στόχο να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται σε μία σημαντικά αναπτυσσόμενη αγορά σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Στο περίπτερο της εταιρείας, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν την εξειδικευμένη ομάδα συμβούλων της εταιρείας και να ενημερωθούν για το όραμά της, τις πρόσφατες καινοτομίες της και τις σύγχρονες πρακτικές παραγωγής με έμφαση στη βιωσιμότητα και την υπεύθυνη ανάπτυξη.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ