Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήEDITOR'S PICKSΠαναθηναϊκός με υπογραφή Γιοβάνοβιτς

Παναθηναϊκός με υπογραφή Γιοβάνοβιτς

Η νίκη του Παναθηναίκού, 1-0 στο ντέρμπι της Λεωφόρου, ήταν μεγάλη, την οποία ήθελε πάρα πολύ μετά τη νίκη του Άρη επί του ΠΑΟΚ. Δίκαιη, καθώς ήταν φανερά καλύτερος.  

Πρωταγωνιστής ξανά ο Αϊτόρ απόψε, όμως η απόδοση της ομάδας στα play off έχει την υπογραφή Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Έχει μεταμορφώσει παίκτες που το καλοκαίρι δεν βλέπονταν, όπως ο Αϊτόρ.

Εάν η ομάδα συνεχίσει έτσι θα βγει Ευρώπη.

Πίεση του ντέρμπι και για τους μόνο στο πρώτο ημίχρονο: Σε δύο φάσεις, με το ίδιο λάθος, εκατέρωθεν. Ο Αϊτόρ δεν γυρίζει στον Μαουρίσιο και ο Λαλά δίνει στον Μασούρα, ενώ περιμένουν τρεις αμαρκάριστοι συμπαίκτες του.

Το γκολ του Παναθηναϊκού, με τη συνεργασία και το τελείωμα του Αϊτόρ είναι μία φάση που ο Παναθηναϊκός δουλεύει σε κάθε αγώνα. Οι μισές ευκαιρίες του, όταν αναπτύσσεται από τα άκρα, με τη μπάλα χαμηλά τελειώνουν έτσι.

Ο Κώτσιρας έκανε το καλύτερο παιχνίδι του, στο πρώτο ημίχρονο. Από εκεί ξεκινούσαν οι απειλές του Παναθηναϊκού και το γκολ με Γκατσίνοβιτς και Αϊτόρ.

Ο Ιωαννίδης έχει αλλάξει τη λειτουργία της επίθεσης του Παναθηναϊκού. Ο Καρλίτος δεν κρατούσε ποτέ παίκτες.

Στο δεύτερο ημίχρονο μόνο ο Παναθηναϊκός έπαιζε με τη μπάλα κάτω και με τη δύναμη που χρειαζόταν, χάρη στον Αλεξανδρόπουλο. Ο Ολυμπιακός προσπαθούσε μόνο με βαθιές μπαλιές.

Ο Ολυμπιακός θέλει 7 βαθμούς στα έξι ματς που απομένουν. Θα τους κατακτήσει, όμως χρειάζεται να βελτιώσει την εικόνα του.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ