Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣΝέο διοικητικό οργανόγραμμα στην Endless EC

Νέο διοικητικό οργανόγραμμα στην Endless EC

Το νέο διοικητικό της οργανόγραμμα παρουσίασε η Endless EC, αποτέλεσμα της συνεχούς εξέλιξης και αναδιοργάνωσης της εταιρείας. Στόχος της νέας ευέλικτης διοικητικής ομάδας είναι να υπηρετήσει με το βέλτιστο τρόπο τις ανάγκες που διαμορφώνει η επικαιροποιημένη και δυναμική στρατηγική ανάπτυξης της. 

Η νέα οργανωτική δομή, σχηματίσθηκε με γνώμονα τιςεταιρικές ανάγκες όπως αυτές έχουν διαμορφωθεί την τελευταία τριετία και αναμένεται να εξελιχθούν στο εξής. Έμφαση δόθηκε στην αξιοποίηση της υφιστάμενης εμπειρίας στελεχών της εταιρείας σε συνδυασμό με στοχευμένες νέες προσθήκες που θα προσδώσουν στη δυναμική της ομάδας. 

Η πενταμελής top management ομάδα που θα αναφέρεται απευθείας στον Διευθύνοντα Σύμβουλο , κ. Γιώργο Τρακάκη αποτελείται από τους:

• Βάλσα Γουρδουβέλη– Finance Director, 

• Εύη Οικονόμου – Commercial Director,

• Νίκος Κουσκουλής – HR Manager, 

• Χρήστος Τρακάκης – Manufacturing Operations Directorκαι

• Στέφανος Μαζάρωφ – Supply Chain Director

«Εξελισσόμαστε και προχωρούμε στην ανάπτυξη της στρατηγικής μας που μας θέλει να αποτελούμε έναν σημαντικό εκπρόσωπο της made in Greece παραγωγής στους κλάδους των χαρτικών και των απορρυπαντικών. Η νέα οργανωτική δομή έρχεται να ανανεώσει τις μέχρι τώρα εσωτερικές μας διαδικασίες και να απελευθερώσει τις δυνατότητες που τα 250 και πλέον μέλη της οικογένειας της Endless έχουμε», σημείωσε ο κ. Γιώργος Τρακάκης.

spot_img
spot_img

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ