Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήEDITOR'S PICKSΝέος τελικός - ντροπή!

Νέος τελικός – ντροπή!

Δεν πρέπει να υπάρχει τέτοιο ποδοσφαιρικό ρεζίλι σε καμία άλλη χώρα της Ευρώπης, εκτός της δικής μας. Τα καταφέραμε ξανά να ξεφτιλιστούμε! Η ΕΠΟ, με την απόφασή της να διεξάγει τον τελικό κυπέλλου, δηλαδή τον αγώνα στον οποίο απονέμεται ο δεύτερος σε σημασία τίτλος κάθε σεζόν, χωρίς φιλάθλους και με 30 προσκλήσεις για την κάθε ομάδα!

Ο αγώνας ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη στο Πανθεσσαλικό στάδιο στις 25 Μαΐου θα γραφτεί σε μία ακόμη ντροπιαστική σελίδα του ελληνικού ποδοσφαίρου, με τις δύο φιναλίστ να μη φέρουν ευθύνη. Μάθαμε σήμερα (14/05) αυτό που γνωρίζαμε μήνες.

Πάμε πάλι. Η ομοσπονδία θα μοιράσει από 30 προσκλήσεις στην κάθε ομάδα. Με την αριθμητική που μάθαμε στο δημοτικό, αυτό σημαίνει πως θα παρακολουθήσουν στο γήπεδο τον αγώνα 60 θεατές! Θυμίζει καθεστώς τυραννίας. Μοιάζει με την περίοδο της πανδημίας και δεν ξέρω με τι άλλο ακόμα.

Η απόφαση προσβάλει τον ελληνικό αθλητισμό και ολόκληρη την κοινωνία, πιο σωστά. Ταυτόχρονα επιβεβαιώνει την παραδοχή της ανεπάρκειας των διοικούντων, όπως και την αδιαφορία τους για το ποδόσφαιρο. Είχαν στη διάθεσή τους ένα χρόνο προκειμένου να αλλάξουν τα δεδομένα από τον προηγούμενο τελικό με αυτές τις τραγικές συνθήκες. Ντροπή και κρίμα…

H ποδοσφαιρική ομοσπονδία γνωρίζει καιρό ότι η υποψήφια έδρα διεξαγωγής του τελικού δεν πληροί τα κριτήρια ασφαλείας. Δεν έκανε όμως κάτι γι΄αυτό. Που σημαίνει ότι λειτουργεί έχοντας αποδειχθεί την μοίρα του τελικού να διεξάγεται με κλειστές πόρτες. Κάτι που μοιάζει να ικανοποιεί κιόλας τα στελέχη της.

Δεν έχει κανείς δικαίωμα να συμπεριφέρεται έτσι ούτε στους φιλάθλους, αλλά ούτε και στις ομάδες, οι παίκτες των οποίων δεν έχουν καμία όρεξη να αγωνιστούν σε ένα άδειο γήπεδο.

Όταν θα έρθουν στην Αθήνα για τον τελικό του Conference League οι ξένοι συνάδελφοι, θα κληθούμε να απαντήσουμε από κοντά τους λόγους για αυτό το ρεζίλεμα. Από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις, για τους αποδείξεις τι;

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ