Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΝέος κύκλος καταθέσεων για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης

Νέος κύκλος καταθέσεων για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης

Τη Δευτέρα ξεκινά νέος κύκλος καταθέσεων για την υπόθεση του ομαδικού βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, αναμένεται να καταθέσει η φίλη του θύματος και άλλα άτομα που παρίσταντο στο πάρτι.

«Γίνονται συνεχόμενες καταθέσεις ανθρώπων που έχουν κληθεί από την ανάκριση για διευκρίνιση περιστατικών. Θα καταθέσουν απ’ ότι ξέρω ένας κύριος που πήρε τη Γεωργία την ημέρα που ξύπνησε στο ξενοδοχείο και αντιλήφθηκε που είναι. Ο εργοδότης της έχει καταθέσει και κάποιοι άλλοι», ανέφερε στο Open και την εκπομπή «Τώρα ό,τι συμβαίνει» ο κ. Αθανάσιος Ζιώγαςδικηγόρος του θύματος.
«Δεν είναι νέα πρόσωπα. Νομίζω ότι όλα τα πρόσωπα που παραβρέθηκαν στο πάρτι πρέπει να γίνουν γνωστά και να καταθέσουν», συμπλήρωσε.

Σε σχέση με τα αποτελέσματα του DNA ανέφερε: «Η πραγματογνωμοσύνη ολόκληρη που αφορά την ιατροδικαστική, το DNA, το αίμα και τα ούρα διατάχθηκαν από το τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου το οποίο ξεκίνησε όλη τη διαδικασία. Άρα αφού τα διέταξε το τμήμα έρχονται στο τμήμα και μετά προωθούνται προς την ανακρίτρια. ‘Ετσι δεν είναι; Αυτή δεν είναι η λογική; Η ανακρίτρια αφού παραλάβει όλο αυτό το υλικό μπορεί να διατάξει και δική της πραγματογνωμοσύνη. Διαφορετική. Άλλη. Έρχομαι τώρα στο να δούμε ποιος διαδίδει αυτές τις ειδήσεις και από που περνάνε ας πούμε αυτά τα αποτελέσματα. (…) Σας λέω το εξής. Μόλις άκουσα χθες από τα ΜΜΕ ότι έχουν εκδοθεί αποτελέσματα του DNA, της τοξικολογικής και διάφορα άλλα που λέγανε χωρίς κάποια σαφήνεια επικοινώνησα με την ανάκριση. Σάββατο όμως τα γραφεία της ανάκρισης δεν λειτουργούν συνεπώς αν ήταν εκεί η υπάλληλος, η γραμματέας, η ανακρίτρια για να παραλάβουν κλπ προφανώς θα μιλούσα μαζί τους. Επικοινώνησα με το Αστυνομικό Τμήμα που ξεκίνησε τη διαδικασία, μίλησα με τον ευγενικό αναπληρωτή διοικητή του τμήματος ο οποίος προΐσταται της διαδικασίας και μου λέει δεν έχει έρθει στο τμήμα που παρήγγειλε τη διαδικασία κάποιο αποτέλεσμα».

«Δεν έχει παραδοθεί τίποτα. Πώς βρίσκεται ο φάκελος στην ανακρίτρια τη στιγμή που δεν έχουν φτάσει στο Αστυνομικό Τμήμα; Πώς γνωρίζουν αυτοί που λένε από ένα κλειστό φάκελο τι περιέχει μέσα;», συμπλήρωσε.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ