Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΝέα οπαδική επίθεση σε 14χρονο- Τον γλίτωσαν υπάλληλοι ξενοδοχείου

Νέα οπαδική επίθεση σε 14χρονο- Τον γλίτωσαν υπάλληλοι ξενοδοχείου

Νέο περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται στη δημοσιότητα λίγες ώρες μετά τη δολοφονία του 19χρονου στη Θεσσαλονίκη, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ3, το συγκεκριμένο έγινε το περασμένο Σάββατο στην παραλία της Θεσσαλονίκης, στο ύψος του Μακεδονία Παλλάς. Εκεί περπατούσαν ένας 14χρονος με τον 15χρονο αδελφό του, όταν ξαφνικά άρχισε να τους πλησιάζει μία ομάδα 10 νεαρών. Μόλις τους είδαν, κατάλαβαν τον κίνδυνο και επιχείρησαν να ξεφύγουν.

Ο μεγαλύτερος αδελφός τα κατάφερε, όχι όμως και ο μικρότερος που έπεσε στα χέρια των δραστών και άρχισε να δέχεται πολλά χτυπήματα στο κεφάλι και το σώμα. Μάλιστα την ώρα που τον χτυπούσαν τον ρωτούσαν αν ανήκει σε συγκεκριμένη ομάδα της πόλης.

Το προσωπικό του ξενοδοχείου σύμφωνα με τον πατέρα των δυο παιδιών ήταν εκείνο που βγήκε έξω απώθησε τα άτομα που χτυπούσαν με μανία τον 14χρονο και έσωσαν τελικά το παιδί.

Οι αρχές ερευνούν βίντεο της περιοχής και εντατικοποιούν τους ελέγχους προκειμένου να εντοπίσουν τους δράστες της επίθεσης.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ