Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΜ. Κατρίνης: Η χώρα χρειάζεται μια σοβαρή και αξιόπιστη αξιωματική αντιπολίτευση

Μ. Κατρίνης: Η χώρα χρειάζεται μια σοβαρή και αξιόπιστη αξιωματική αντιπολίτευση

“Όσα συμβαίνουν στο ΣΥΡΙΖΑ δεν αφορούν στην κοινωνία”. Αυτό ανέφερε, μιλώντας σήμερα στον ΑΝΤ1, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Μιχάλης Κατρίνης, σχολιάζοντας τις ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ειδικότερα, ο κ. Κατρίνης σημείωσε πως “αυτή τη στιγμή υπάρχει έντονη κοινωνική ανάγκη για μία αξιόπιστη, αποτελεσματική και εναλλακτική κυβερνητική πρόταση. Την ανάγκη αυτή δεν μπορεί να την εξυπηρετήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, γεγονός που το αντιλαμβάνεται η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών. Όσα συμβαίνουν στο ΣΥΡΙΖΑ δεν αφορούν στην κοινωνία.

Το ΠΑΣΟΚ, μέσα από το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, θέλει να επιβεβαιώσει την ανάδειξή του από τους πολίτες στο βασικό αντίπαλο της Νέας Δημοκρατίας και στη θέση της ουσιαστικής αξιωματικής αντιπολίτευσης, που έχει ανάγκη ο τόπος.

Το ΠΑΣΟΚ είναι το μόνο κόμμα, που έχει καταθέσει αξιόπιστες και ρεαλιστικές προτάσεις για την ακρίβεια, τα κόκκινα δάνεια και το ιδιωτικό χρέος, τους αγρότες, το στεγαστικό πρόβλημα, αλλά και για όλα τα ζητήματα, που απασχολούν τους πολίτες”.

Αναφερόμενος στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης για την ίδρυση μη κρατικών πανεπιστημίων ο Μιχάλης Κατρίνης τόνισε:

Η κυβέρνηση με το δόγμα της δήθεν απελευθέρωσης της παιδείας θέλει να δημιουργήσει ένα υβριδικό μοντέλο εμπορευματοποίησης της Παιδείας, ένα μοντέλο που το βρίσκουμε κυρίως στις αραβικές χώρες και με την επίκληση του επιχειρήματος να μην πάνε τα παιδιά μας στο εξωτερικό. Αυτό προτάσσει η κυβέρνηση και αυτή είναι η εκπαιδευτική πολιτική του δήθεν μεταρρυθμιστή, κ. Μητσοτάκη. Για τη στήριξη και την ενίσχυση της δημόσιας παιδείας δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον.

spot_img
spot_img

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ