Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΜ. Βαρβιτσιώτης: «Απειλή και προτροπή προς προγραφή» η ανάρτηση Πολάκη

Μ. Βαρβιτσιώτης: «Απειλή και προτροπή προς προγραφή» η ανάρτηση Πολάκη

Εντάσσοντας τον κ. Πολάκη στα ψηφοδέλτιά του, ο ΣΥΡΙΖΑ «βάζει υπογραφή κάτω από τις αναρτήσεις του», κάνει την «προσωπική στοχοποίηση ανθρώπων» και τον ρεβανσισμό «αναπόσπαστο κομμάτι του αφηγήματός του», ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, μιλώντας στον «ΑΝΤ1».

Επιπλέον, ο κ. Βαρβιτσιώτης διαπίστωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κατάφερε να ξεφύγει από την ακρότητα και να έρθει στη μετριοπάθεια και χαρακτήρισε την ανάρτηση του κ. Πολάκη ως «απειλή, προτροπή προς προγραφή».

Μιλώντας για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, ο αναπληρωτής υπουργός σημείωσε ότι η ελληνική κοινωνία ζητά δικαιοσύνη και αναζητά εκείνον που μπορεί να αλλάξει τα πράγματα.

«Δεν φταίει η κακιά μας η μοίρα, αλλά η κακιά μας η οργάνωση», είπε και πρόσθεσε ότι πρέπει να αποδοθούν οι πολιτικές και οι ποινικές ευθύνες.

Απευθυνόμενος στον κ. Πάνο Σκουρλέτη, ο κ. Βαρβιτσιώτης ανέφερε ότι η κυβέρνηση δέχεται την κριτική του ελληνικού λαού, αλλά δεν δέχεται να της κουνάει το δάχτυλο ένα κόμμα που κυβέρνησε και παρέδωσε τη χώρα σε χειρότερη κατάσταση από ό,τι την παρέλαβε.

spot_img
spot_img

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ