Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΜπερνάρντο Σίλβα: "Η Άρσεναλ καμία σχέση με τη Λίβερπουλ του Κλοπ!"

Μπερνάρντο Σίλβα: “Η Άρσεναλ καμία σχέση με τη Λίβερπουλ του Κλοπ!”

Το ντέρμπι της Μάντσεστερ Σίτι με την Άρσεναλ κρίθηκε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, με γκολ των γηπεδούχων 8 λεπτά μετά τα 90! Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα κατάφερε να ισοφαρίσει 2-2 με τον Τζον Στόουνς και παρέμεινε αήττητη στο γήπεδό της για 48 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο πορτογάλος επιθετικός των γηπεδούχων Μπερνάντο Σίλβα, ρωτήθηκε εάν η Άρσεναλ του Αρτέτα μπορεί να συγκριθεί με τη Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ, που επίσης κόντραρε την ομάδα του Γκουαρντιόλα για καιρό, και δεν δίστασε να εξαπολύσει τα βέλη του κατά των λονδρέζων.

Υπάρχει μεγάλη διαφορά. Ίσως επειδή αυτή η Λίβερπουλ είχε πάρει την Premier League, ενώ η Άρσεναλ όχι. Η Λίβερπουλ είχε πάρει και το Champions League, ενώ η Άρσεναλ όχι. Δεν παίζει για να μας νικήσει. Η Λίβερπουλ πάντα μας έπαιζε στα ίσα με στόχο τη νίκη. Από αυτή την άποψη τα παιχνίδια με την Άρσεναλ είναι ακόμα πολύ διαφορετικά“, είπε αρχικά ο Μπερνάρντο Σίλβα και συνέχισε: “Αρχικά, τραυμάτισαν τον Ρόδρι στο 10ο λεπτό. Στο πρώτο γκολ ο διαιτητής είχε φωνάξει τον Γουόκερ για οδηγίες και δεν τον άφησε να επιστρέψει γρήγορα στη θέση του και στο δεύτερο επέτρεψε το μπλοκάρισμα του Μαρτινέλι στον Έντερσον“.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ