Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΜάριος Σαλμάς: Προς διαγραφή σήμερα ο βουλευτής της ΝΔ

Μάριος Σαλμάς: Προς διαγραφή σήμερα ο βουλευτής της ΝΔ

Τον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας, Μάριο Σαλμά παραπέμπει στην επιτροπή Δεοντολογίας της Νέας Δημοκρατίας ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με το ερώτημα της διαγραφής από μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, με βάση την περίπτωση β) του άρθρου 20 και το άρθρο 21 του Κανονισμού Λειτουργίας της ΚΟ.

Ο κ. Σαλμάς εγκαλείται για αντικοινοβουλευτική και αντισυναδελφική συμπεριφορά και η Επιτροπή Δεοντολογίας θα συνεδριάσει για το θέμα τη Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Σαλμάς, μαζί με άλλους 10 βουλευτές της ΝΔ, προ λίγων ημερών κατέθεσαν ερώτηση προς τον υπουργό Οικονομικών Κωστή Χατζηδάκη για τα κόκκινα δάνεια, με το μήνυμα, των περισσότερων εξ αυτών, προς το Μέγαρο Μαξίμου να είναι ότι θα συνεχίσουν να παρεμβαίνουν για διορθωτικές κινήσεις σε καίριας σημασίας προβλήματα για τους πολίτες, με την υποσημείωση ότι ο στόχος δεν είναι να κάνουν αντιπολίτευση στην κυβέρνηση.

Η διαγραφή Σαλμά πάντως στέλνει ένα σαφέστατο μήνυμα στο κομμάτι εκείνο της ΝΔ, το οποίο φαίνεται να ετοιμάζεται να επιδοθεί σε αντιπολιτευτικό αγώνα κατά της κυβέρνησης για κομβικά ζητήματα.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ