Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήEDITOR'S PICKSΜάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χάαχ δεν συγκρατεί το αγωνιστικό κατρακύλισμα, παρά τα...

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χάαχ δεν συγκρατεί το αγωνιστικό κατρακύλισμα, παρά τα χρήματα που ξοδεύει!

Ο Έρικ τεν Χααχ δεν μπορεί πλέον να είναι προπονητής για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Sorry για το απόλυτο της διαπίστωσης, όμως το δείγμα του μετά από τόσο καιρό προφανώς είναι ασφαλές. Από τον Απρίλιο του 2022 που ανέλαβε τη συγκεκριμένη δύσκολη δουλειά έχει πείσει ακόμη και τους πιο δύσκολους πως δεν είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ενός τόσο ιδιαίτερου club.

Παρ΄όλα αυτά οι άνθρωποι της ομάδας διαβεβαίωναν στο ξεκίνημα της εφετινής σεζόν, 2024/25, ότι ο ολλανδός έχει και θα συνεχίσει να απολαμβάνει τη στήριξη της ομάδας.

Ο λόγος φυσικά δεν μπορεί να είναι ότι η εικόνα της ManU αφήνει κάποιους ευχαριστημένους. Πιο δύσκολο μάλλον φαίνεται πως είναι να βρεθεί κάποιος αντικαταστάτης καθώς δεν πρέπει αυτή την ώρα να υπάρχουν σοβαροί προπονητές οι οποίοι θα ονειρεύονταν τη συγκεκριμένη θέση.

Ο Έρικ Τεν Χααχ το βιολί του βέβαια καθώς επισήμανε πως δεν φοβάται την απόλυση. Τα πρωτοσέλιδα ωστόσο στην Αγγλία προαναγγέλουν την αποχώρησή του με ειρωνείες και άλλα διάφορα. Μετά την ήττα από την Τότεναμ ήταν αφοπλιστικός: “Δεν σκέφτομαι καν αν θα απολυθώ. Πήραμε την απόφαση μαζί να συνεχίσουμε το καλοκαίρι, ως ομάδα.

Παράλληλα, πήραμε αυτή την απόφαση, γνωρίζοντας πώς πρέπει να βελτιωθούμε ως οργανισμός, αλλά και πώς θα φτιάξουμε ξανά μία ομάδα.

Όλες οι αποφάσεις πάρθηκαν ομαδικά, αλλά θα χρειαστούμε χρόνο. Το γνωρίζαμεΕίμαστε όλοι μαζίΟ ισχυρός άνδραςεγώτο staff, οι παίκτες!“.

Η δήλωση υπέρ της παραμονής του από τη διοίκηση είχε γίνει στις 3 Σεπτεμβρίου μετά την εντός έδρας ήττα από τη Λίβερπουλ με 3-0. Ακολούθησε η νίκη με 3-0 επί της Σαουθάμπτον και μάλιστα εκτός έδρας, το 7-0 επί της Μπάρνσλεϊ στο Carabao Cup, η ισοπαλία 0-0 με την Κρίσταλ Πάλας, η νέα ισοπαλία 1-1 κόντρα στην Τβέντε αυτή τη φορά στο Europa League και τώρα η νέα εντός έδρας ήττα-διασυρμός από την Τότεναμ με 3-0.

Ο Ολλανδός σε όλο αυτό το διάστημα είδε στο ρόστερ να υπάρχουν ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν με υψηλά κόστη. Ας τους θυμηθούμε, σε λίρες παρακαλώ: Άντονι 95 εκατ., Κασεμίρο 70, Μάουντ 65, Μαρετίνεζ 57, Ονάνα 52, Μαλάσια 15, Χόιλουντ 85, Ντε Λιχτ 45, Ζίρκζε 42, Γιόρο 62, Μαζράουϊ 17 και Ουγκάρτε 50.

Αγαπητέ Έρικ το σύνολο αυτών βγαίνει 709! Δυστυχώς κανένας τους δεν κατάφερε να αλλάξει το αγωνιστικό προφίλ της ομάδας που κρατάς στα χέρια σου, ούτε τελικά να σε σώσει.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ