Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΛάζαρος Χριστοδουλόπουλος: "Υπέγραψε" δύο εκπληκτικά ρεκόρ!

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: “Υπέγραψε” δύο εκπληκτικά ρεκόρ!

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος σφράγισε τη νίκη του Άρη επί του Παναιτωλικού με 3-0, στην 5η αγωνιστική της Super League και έγραψε ιστορία ταυτόχρονα σε δύο κατηγορίες του πρωταθλήματος!

Καταρχάς έγινε ο πρώτος που πέτυχε πέντε γκολ με τις ομάδες του Big-5.

Ο 36χρονος μεσοεπιθετικός έχει βρει δίχτυα με τις φανέλες των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και πλέον και του Άρη, ενώ κατέχει προφανώς και το σχετικό ρεκόρ που έχει αγωνιστεί και με τις πέντε ομάδες.

Τα περισσότερα παιχνίδια της καριέρας του τα έχει με τον Παναθηναϊκό, με τον οποίο πέτυχε 25 γκολ σε 131 συμμετοχές. Ένα γκολ λιγότερο (24) έχει με την ΑΕΚ, όμως με 83 συμμετοχές.

Με τη φανέλα του ΠΑΟΚ έχει αγωνιστεί 63 φορές, έχοντας απολογισμό 10 γκολ. Τον ίδιο αριθμό τερμάτων (10) έχει και με τον Ολυμπιακό με 34 συμμετοχές. Το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Άρη ήρθε στη 19η συμμετοχή του.

Φυσικά στην Ελλάδα έπαιξε και με τον Ατρόμητο, με τον οποίο έχει σκοράρει τέσσερα γκολ σε 26 συμμετοχές.

Το δεύτερο σημαντικό και αυτό ρεκόρ, με το γκολ του κόντρα στον Παναιτωλικό, είναι ότι ο έμπειρος ποδοσφαιριστής έγινε ο πρώτος έλληνας που βρήκε δίχτυα με τη φανέλα του Άρη έπειτα από δύο χρόνια και 76 ματς!

Η τελευταία φορά που σκόραρε έλληνας ήταν στις 5 Μαΐου 2021 με το Δημήτρη Μάνο. Έκτοτε και τα 101 γκολ του Άρη, τα πέτυχαν ξένοι ποδοσφαιριστές.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ