Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΚΙΝΗΣΗΚυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή σε Αργυρούπολη-Ελληνικό λόγω αγώνα δρόμου 

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή σε Αργυρούπολη-Ελληνικό λόγω αγώνα δρόμου 

Σε ισχύ θα τεθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε δήμους των νοτίων προαστίων της Αττικής την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου λόγω της διεξαγωγής φιλανθρωπικού Αγώνα Δρόμου 5 & 10 Km.

Όπως αναφέρει η Τροχαία:

«Λόγω διεξαγωγής φιλανθρωπικού Αγώνα Δρόμου 5 & 10 Km την Κυριακή 17-9-2023 και ώρες 09.00 έως 12.00 θα πραγματοποιηθούν προσωρινές, τμηματικές και σταδιακές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κατά μήκος της διαδρομής του αγώνα, που θα λάβει χώρα σε οδούς περιοχής του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης, ως εξής:

  • Εκκίνηση από κτίριο της “Πόρτα Ανοικτή” επί της Λ. Μ. Γερουλάνου συνέχεια Ηλεκτρουπόλεως, Λ. Κύπρου, Τριπόλεως (κολυμβητήριο Αργυρούπολης), Αναστάσεως, Τριπόλεως, Αθ. Διάκου, Ριζούντος, Ερμού, Ξάνθου, Τύχης, Μ. Γερουλάνου, τερματισμός στο κτίριο της “Πόρτα Ανοικτή”.

Παρακαλούνται οι οδηγοί, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στις ανωτέρω οδούς κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων».

spot_img
spot_img

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ