Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήPEOPLEΚούλλης Νικολάου: Παρακαλούσα γονατιστός τον Άγιο Νεκτάριο να προστατεύσει το παιδί μου...

Κούλλης Νικολάου: Παρακαλούσα γονατιστός τον Άγιο Νεκτάριο να προστατεύσει το παιδί μου και αυτό συνήλθε

Για το τάμα που έκανε στον Άγιο Νεκτάριο για να σώσει τον γιο του μίλησε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα On Time Σαββατοκύριακο ο ηθοποιός, Κούλλης Νικολάου.

«Πιστεύω στον Θεό, στη δύναμη αυτή που πιστεύουν οι άνθρωποι χιλιάδες χρόνια τώρα. Επικαλούμαι τον Θεό, λατρεύω τον Χριστό μας και νιώθω τυχερός που η Κλαίρη είχε κάνει τάμα στον Άγιο Νεκτάριο να δώσει το όνομα του στον γιο μας. Ναι, έζησα το θαύμα του Αγίου Νεκταρίου που προστάτεψε το παιδί μου όταν παρουσίασε, μωρό, σύνδρομο πυρετικών σπασμών».

Μιλώντας για το πρόβλημα υγείας του γιου του, ο Κούλλης Νικολάου σημείωσε: «Τη μια φορά ήμασταν στη Θεσσαλονίκη και την άλλη στην Κύπρο και με τη χάρη του και τη βοήθεια των γιατρών το αντιμετωπίσαμε. Όμως ξανασυνέβη σε άλλες δυο φορές και τότε άρχισα να προσεύχομαι και να παρακαλάω γονατιστός τον Άγιο να προστατέψει το παιδί μου. Είδα το παιδί μου να συνέρχεται! Έχω πάει στην Αίγινα αρκετές φορές και γονάτισα στον τάφο του Αγίου Νεκταρίου ζητώντας τη βοήθεια του και να ευλογεί το παιδί μας».

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ