Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΚατερίνα Στεφανίδη: Ευχαριστεί τον Μητσοτάκη και ζητά έγκριση τιμητικής ιθαγένειας για τον...

Κατερίνα Στεφανίδη: Ευχαριστεί τον Μητσοτάκη και ζητά έγκριση τιμητικής ιθαγένειας για τον σύζυγο και προπονητή της

Η Κατερίνα Στεφανίδη, μετά τη νέα της επιτυχία στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανοικτού στίβου, απάντησε στα συγχαρητήρια του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου.

Εκφράζοντας ένα αίτημα που είναι ταυτόχρονα και παράπονό της, η ελληνίδα επικοντίστρια αφού ευχαρίστησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη μέσω του διαδικτύου, του ζήτησε να εγκρίνει την αίτηση, από το 2020, για τιμητική ιθαγένεια στον αμερικανό σύζυγο και προπονητή της, Μίτσελ Κρίερ, ώστε να συνεχίσουμε“, όπως λέει, “απρόσκοπτα την προετοιμασία για τους ΟΑ (Ολυμπιακούς Αγώνες). Νομίζω με τόσα μετάλλια το αξίζει“.

Κύριε Πρωθυπουργέ αφού σας ευχαριστήσω για τις ευχές σας, θα σας παρακαλέσω να εγκρίνεται την αίτηση από το 2020 για τιμητική ιθαγένεια στον σύζυγο κ προπονητή μου, ώστε να συνεχίσουμε απρόσκοπτα την προετοιμασία για τους ΟΑ. Νομίζω με τόσα μετάλλια το αξίζει“, έγραψε συγκεκριμένα στο Twitter η ελληνίδα πρωταθλήτρια.

Η ίδια μάλιστα απαντά και σε πολλά από τα σχόλια κάτω από την ανάρτησή της, εξηγώντας για ποιο λόγο υποβάλλει το σχετικό αίτημα εκ μέρους του συζύγου της.

Ένας αμερικανός επιτρέπεται να μείνει στην Ελλάδα μέχρι 90 μέρες και εμείς έχουμε ήδη φτάσει τις 60, ενώ μένουν άλλοι δύο μήνες”, διευκρινίζει σε σχετικό ερώτημα και απαντά ότι δεν δικαιούται αυτομάτως ελληνικό διαβατήριο, αφού είναι παντρεμένοι, ενώ επίσης υπογραμμίζει ότι δεν μιλάει για working visa, αλλά για να ζήσει ο άντρας της τέσσερις μήνες στην Ελλάδα.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ