Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΚανονικά οι εκλογές στο ΚΙΝΑΛ 5 και 12 Δεκεμβρίου - Τη Δευτέρα...

Κανονικά οι εκλογές στο ΚΙΝΑΛ 5 και 12 Δεκεμβρίου – Τη Δευτέρα συνεδρίαση της ΚΟ

Δεν αλλάζουν οι ημερομηνίες των εσωκομματικών εκλογών στο Κίνημα Αλλαγής βάζοντας έτσι τέλος στα σενάρια για πιθανή αναβολή ή παράταση του χρονοδιαγράμμα που έχει αποφασιστεί. Η αρμόδια Επιτροπή Καταστατικού (ΕΔΕΚΑΠ) συνεδρίασε σήμερα κι επιβεβαίωσε οτι οι κάλπες θα στηθούν στις 5 και 12 Δεκεμβρίου, όπως είχε αποφασιστεί.

Σχετική ανακοίνωση αναφέρει ότι η επιτροπή συνεδρίασε σήμερα με τη συμμετοχή και εκπροσώπων των υποψηφίων. «Ομόφωνα επιβεβαίωσε οτι οι εκλογές για την ανάδειξη προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, θα διεξαχθούν την 5η και την 12η Δεκεμβρίου, σύμφωνα με την από 3/10/2021 απόφαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής. 

Την Δευτέρα συνεδριάζει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΙΝΑΛ προκειμένου να αποφασίσει ποιος θα εκπροσωπεί το κόμμα στη Βουλή, μετά το θάνατο της προέδρου Φώφης Γεννηματά και μέχρι την ανάδειξη του νέου προέδρου.

Πάντως όπως σημείωσε ο γραμματέας της ΚΟ του ΚΙΝΑΛ Βασίλης Κεγκέρογλου, ο γραμματέας θα εκτελεί θεσμικά και λειτουργικά τα καθήκοντα του προέδρου και οι δύο κοινοβουλευτικοί εκπροσωποι, ο Κώστας Σκανδαλίδης και ο Μιχάλης Κατρίνης, θα έχουν μεγάλο πολιτικό βάρος, στην ολομέλεια και στο νομοσχέδια, όπως είχαν και μέχρι σήμερα.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ