Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΚακοκαιρία: Κλειστά σχολεία σε Στυμφαλία, Ξυλόκαστρο – Ευρωστίνη και Άργος – Μυκήνες

Κακοκαιρία: Κλειστά σχολεία σε Στυμφαλία, Ξυλόκαστρο – Ευρωστίνη και Άργος – Μυκήνες

Λόγω της εξέλιξης του καιρικού φαινομένου, σε κάποιες περιοχές, οι δημόσιες και οι δημοτικές, εκπαιδευτικές δομές, θα μείνουν κλειστές, την Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2023.

Με απόφαση του δημάρχου Σικυωνίων, όλα τα σχολεία στην δημοτική ενότητα της Στυμφαλίας, θα μείνουν κλειστά, για προληπτικούς λόγους, μετά και το μήνυμα του 112. Η απόφαση αφορά όλες τις δομές.

Για την Τετάρτη, 27 του μήνα, τα σχολεία του δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης θα παραμείνουν κλειστά, όπως έγινε και την Τρίτη. Αφορά τα σχολεία όλων των βαθμίδων, καθώς και οι παιδικοί σταθμοί, αλλά και το ΚΔΑΠ.

Στην περιοχή του δήμου Νεμέας, κάποια σχολικά δρομολόγια, με λεωφορεία, δεν θα γίνουν, αφού έχουν σημειωθεί κατολισθήσεις στους δρόμους.

Επίσης, όλες οι δημόσιες και δημοτικές, σχολικές δομές του δήμου Άργους – Μυκηνών, θα μείνουν την Τετάρτη, 27 του μήνα, κλειστές, για προληπτικούς λόγους, αφού η κακοκαιρία, αναμένεται να εκδηλωθεί και στην Αργολίδα. Η απόφαση το δημάρχου, αφορά όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης και όλα τα ΚΔΑΠ του δήμου.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ