Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΚαίτη Φίνου: Γνωστός ηθοποιός με πήρε τηλέφωνο και… αυνανιζόταν

Καίτη Φίνου: Γνωστός ηθοποιός με πήρε τηλέφωνο και… αυνανιζόταν

Πιο αποκαλυπτική από ποτέ ήταν η Καίτη Φίνου, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό και «άφησε κάγκελο» τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά!

Ειδικότερα, η Καίτη Φίνου αποκάλυψε ένα περίεργο τηλεφώνημα που δέχθηκε από γνωστό ηθοποιό, ο οποίος «βογκούσε» και αυνανιζόταν, όσο της μιλούσε, τονίζοντας πως είναι δίπλα σε όλα τα κορίτσια που έχουν προβεί σε καταγγελίες το τελευταίο διάστημα. Μάλιστα, σημείωσε πως πρόκειται για πασίγνωστο ηθοποιό, που το όνομά του ακούστηκε στο πλαίσιο του #MeToo.

Όπως είπε η Καίτη Φίνου, «έγινε τηλεφώνημα από γνωστό ηθοποιό. Θέλεις να τα πω τώρα; Βογκούσε κι εγώ νόμιζα ότι είχε χτυπήσει. Εκείνη την ώρα έπαιζα μπιρίμπα με τρεις φίλες. Βλέπω το όνομα στο τηλέφωνο και αναρωτιέμαι τι θέλει. Είχα να μιλήσω καιρό μαζί του.

Άρχισε να βογκάει κι εγώ νόμιζα ότι χτύπησε. Φοβάμαι μην πω το όνομα, γι’ αυτό κάνω έτσι… Μου έλεγε να πω το όνομα του. Αυτοϊκανοποιούνταν. Άκουσα και το τέλος, που το είπε καθαρά. Όταν έκλεισε το τηλέφωνο, κοίταξα τα κορίτσια και μου ήρθε αναγούλα. Είναι από τα ονόματα που έχουν ακουστεί. Ήμουν 46-47 ετών. Τότε γέλασα. Ξέρω, φαντάζομαι, υποψιάζομαι πώς θα νιώθουν τα νέα κορίτσια.

Ξερνάω όταν ακούω να υπερασπίζεται τον εαυτό του. Είμαι δίπλα σε όλα τα κορίτσια. Είναι δυνατόν να μην είμαι με τις γυναίκες αυτές; Εμένα και ιερέας μου έκανε σεξουαλική παρενόχληση, όταν πήγα να εξομολογηθώ».

Μετά τις διαφημίσεις, ο Γιώργος Λιάγκας τόνισε: «Επειδή μάθαμε και το όνομα μετά εμείς, δεν περιμέναμε κάτι άλλο δηλαδή το πιστοποιήσαμε».

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ