Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΔΙΕΘΝΗΚίνα: Προσοχή στο άνοιγμα αλληλογραφίας από το εξωτερικό

Κίνα: Προσοχή στο άνοιγμα αλληλογραφίας από το εξωτερικό

Η Κίνα συνιστά στον κόσμο να φορά προστατευτική μάσκα και γάντια όταν ανοίγει την αλληλογραφία του, ιδιαίτερα αυτή από το εξωτερικό, αφού οι αρχές υπέδειξαν ότι το πρώτο κρούσμα του παραλλαγμένου στελέχους Όμικρον του νέου κορονοϊού, που εντοπίστηκε στο Πεκίνο, μπορεί να έφτασε στη χώρα μέσω πακέτου από τον Καναδά.

Οι αρχές δεσμεύτηκαν να ενισχύσουν την απολύμανση της αλληλογραφίας από το εξωτερικό και επιμένουν να είναι πλήρως εμβολιασμένο το προσωπικό των ταχυδρομείων που την χειρίζεται.

Οι προφυλάξεις αυτές λαμβάνονται λιγότερο από τρεις εβδομάδες προτού το Πεκίνο φιλοξενήσει τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες και ενώ ορισμένες πόλεις της χώρας καταβάλλουν προσπάθειες για να αναχαιτίσουν νέα ξεσπάσματα της επιδημίας του νέου κορονοϊού.

“Ελαχιστοποιείστε τις αγορές αγαθών από το εξωτερικό ή τη λήψη αλληλογραφίας από το εξωτερικό”, ανέφερε το κρατικό δίκτυο CCTV αργά χθες, Δευτέρα, το βράδυ σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

“Βεβαιωθείτε ότι είσαστε προστατευμένοι κατά τη διάρκεια παραδόσεων δια ζώσης και ότι φοράτε μάσκες και γάντια, προσπαθήστε να ανοίξετε το δέμα σε εξωτερικό χώρο”, προσέθεσε.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ-ΜΠΕ

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ