Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήEDITOR'S PICKSΚάψε και εσύ ένα βιβλίο, μπορείς...

Κάψε και εσύ ένα βιβλίο, μπορείς…

Η κατάσταση αρχίζει να ξεφεύγει για τα καλά. Κάποιοι συνεχίζουν να στήνουν το σκηνικό τραμπισμού στην χώρα, με στόχο να προκαλέσουν φθορά στην κυβέρνηση και να δημιουργήσουν το κόμμα των “ψεκασμένων”.

Αυτή η ομάδα που δεν συγκινείται ούτε από το θάνατο των “πνευματικών” τους ηγετών, που ανεμβολίαστοι πέφτουν στα δίκτυα της θανατηφόρας νόσου.

Χθες θρηνήσαμε άλλους 130 συνανθρώπους μας, και βαδίζουμε με μαθηματική ακρίβεια στους 20.000 νεκρούς.

Έναν αριθμό που θα έπρεπε να έχει προκαλέσει σοκ στην κοινωνία και να έχει πείσει ακόμη και τους πιο δύσπιστους.

Αλλά αντί για αυτό βλέπουμε την κλιμάκωση, της αντίδρασης απέναντι στην λογική και την επιστήμη.

Από την…σύλληψη του Γυμνασιάρχη στο κάψιμο των βιβλίων του Ευγένιου Τριβιζά στην Χαλκίδα, δείχνει ότι οι ομάδες αυτές έπιασαν στον ύπνο την Πολιτεία.

Αν και εμείς εγκαίρως είχαμε κρούσει το καμπανάκι του κινδύνου οι αρμόδιοι σφύριζαν …αδιάφορα.

Εχουν περάσει πάνω από 24 ώρες και ο άνθρωπος που με θράσος έκαιγε βιβλία, χειροκροτούμενος από τους οπαδούς του, κυκλοφορεί ελεύθερος και ωραίος στέλνοντας το μήνυμα κάψε και εσύ ένα βιβλίο μπορείς.

Ο σκοταδισμός με χορηγό την πανδημία και τους θανάτους, δεν έχει τέλος.

Τα κόμματα από τη μεριά τους , συνεχίζουν τις κοκορομαχίες , το καθένα για τους δικούς τους λόγους. Η αντιπολίτευση συνεχίζει να μην ψηφίζει νόμους που επιβάλλουν κυρώσεις στους παραβάτες, με την ελπίδα ότι από τη φθορά του Μητσοτάκη, κάτι θα κερδίσει. Την ίδια ώρα το αυγό του φιδιού επωάζεται και πάλι με άλλα χαρακτηριστικά, αλλά με κοινό στόχο και πάλι. Με πρόσχημα την προστασία του Συντάγματος καταλύουν το Σύνταγμα. Εαν άμεσα η Πολιτεία δεν στείλει το μήνυμα ότι τέτοιες συμπεριφορές, ούτε ανεκτές είναι, ούτε νόμιμες τα περιστατικά του αίσχους θα αυξάνονται όσο η πανδημία είναι εδώ.

Η ΕΛ.ΑΣ, πρέπει να μην ξαναπιαστεί στον ύπνο. Για αυτό χρειάζεται συντονισμός και αξιοποίηση των τεχνολογικών εργαλείων. Οι ιδέες δεν διώκονται σίγουρα σε μια δημοκρατική κοινωνία. Εκείνο που διώκεται είναι ο τραμπουκισμός και οι παρανομίες.

Το κάψιμο των βιβλίων είναι μια από αυτές. Για αυτό πάρτε μέτρα τώρα. Πιάστε τους δράστες πριν βάλουν φωτιά στην κοινωνία…

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ