Σάββατο, 12 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΔΙΕΘΝΗΙράν:Ο λόγος που πολιτικός χαστουκίζει κυβερνήτη

Ιράν:Ο λόγος που πολιτικός χαστουκίζει κυβερνήτη

Ένα απίστευτο σκηνικό εκτυλίχθηκε στο Ιράν όταν πολιτικός της χώρας προέβη σε χειροδικία κατά Ιρανού αξιωματούχου σε δημόσια ομιλία του δεύτερου. 

Την ώρα που ο αξιωματούχος έβγαζε λόγο προς το κοινό, ανεβασμένος στο βήμα, ο πολιτικός ανέβηκε εξίσου πάνω, πλησίασε τον νέο κυβερνήτη Abedin Khorram και απευθείας, χωρίς καμία κουβέντα, τον χαστούκισε στο πρόσωπο ενώ στη συνέχεια τον έσπρωξε. Σύμφωνα με μία μαρτυρία που επικαλείται η Daily Mail, ο άνδρας ήταν έξαλλος, γιατί η γυναίκα του έκανε το εμβόλιο Covid-19 από έναν άνδρα γιατρό.

Η ασφάλεια μπήκε αμέσως και έσυρε τον δράστη από μια πλαϊνή πόρτα, «γκρεμίζοντας» μάλιστα και μια κουρτίνα

Αν και ο κυβερνήτης είπε ότι δεν είναι διατεθειμένος να κινηθεί εναντίον αυτού που του επιτέθηκε, η Εισαγγελία της Ταμπρίζ ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε έρευνα εναντίον του στρατιωτικού, ενώ ο Στρατός των Φρουρών της Επανάστασης δήλωσε ότι θα ληφθούν νομικά μέτρα εναντίον του.

Ο Khorram επέστρεψε αργότερα στο βήμα και θυμήθηκε την περίοδο που είχε απαχθεί από Σύριους αντάρτες το 2013: «Δεν τον ξέρω φυσικά, αλλά θα πρέπει να ξέρετε ότι, αν και δεν ήθελα να το πω, όταν βρισκόμουν στη Συρία με μαστίγωνε ο εχθρός 10 φορές την ημέρα και με χτυπούσαν. Με σημάδευαν με ένα γεμάτο όπλο στο κεφάλι μου. Τον θεωρώ ισάξιο με αυτούς τους εχθρούς, αλλά τον συγχωρώ». 

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ