Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣΗ Intracom Telecom ενισχύει τη συνεργασία της με την Wave1 στην Αυστραλία

Η Intracom Telecom ενισχύει τη συνεργασία της με την Wave1 στην Αυστραλία

Την επέκταση της συνεργασίας με την Wave1 Pty Ltd, έναν από τους μεγαλύτερους παρόχους μικροκυματικών (MW) τηλεπικοινωνιακών λύσεων στην Αυστραλία, ανακοίνωσε η Intracom Telecom. Η συνεργασία αυτή αποσκοπεί στην προώθηση περισσότερων προϊόντων από τα υπερσύγχρονα συστήματα E-Band και MW της Intracom Telecom, ανταποκρινόμενη στη ζήτηση των εταιρικών συνδρομητών για προηγμένες ασύρματες λύσεις δικτύων σε όλη την ήπειρο.

Ο Wayne Anderson, διευθύνων σύμβουλος της Wave1 Pty Ltd, δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενισχύσουμε τη συνεργασία μας με την Intracom Telecom. Η αναβάθμιση της συνεργασίας αυτής μας επιτρέπει να διευρύνουμε τις λύσεις ευρυζωνικότητας που προσφέρουμε, παρέχοντας ουσιαστική αξία στους πελάτες μας, ενσωματώνοντας τις πιο καινοτόμες και προηγμένες τεχνολογίες».

Ο Ιωάννης Τενίδης, επικεφαλής Marketing του Επιχειρησιακού Τομέα Ασύρματων Λύσεων της Intracom Telecom, δήλωσε: «Η Wave1 αποτελεί παράδειγμα συνεργάτη αναφορικά με το δίκτυο πωλήσεων μας. Καθώς μοιραζόμαστε τις ίδιες αρχές, αποφασίσαμε να ενισχύσουμε τη συνεργασία μας και είμαστε βέβαιοι για την σταθερή ανάπτυξή μας στην Αυστραλία. Τα συγκεκριμένα προϊόντα επιτρέπουν στη Wave1 να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην αγορά».

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ