Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣΗ Cyprus Airways πετάει στην εποχή του Ψηφιακού Πιλοτηρίου

Η Cyprus Airways πετάει στην εποχή του Ψηφιακού Πιλοτηρίου

Η Cyprus Airways, η σημαιοφόροςαεροπορική εταιρεία του νησιού, ανακοίνωσε με υπερηφάνεια τη μετάβασή της σε ένα πλήρως ψηφιακό πιλοτήριο. Αυτή η μετάβαση αποτελεί σημαντικό ορόσημο στην πορεία της αεροπορικής εταιρείας προς την κατεύθυνση της αποδοτικότηταςκαι της βιωσιμότητας.

Αυτή η τεχνολογική αναβάθμιση όχι μόνο θα βελτιώσει τη λειτουργική αποδοτικότητα και την επίγνωση κατάστασης κατά την πτήση, αλλά θα μειώσει επίσης την κατανάλωση καυσίμου λόγω μείωσης βάρους. Οι βελτιώσεις αυτές θα έχουν θετικό αντίκτυπο στο λειτουργικό κόστος και το αποτύπωμα άνθρακα της εταιρείας. 

Σχολιάζοντας αυτό το επίτευγμα, ο Γιώργος Μαυροκώστας, Διευθυντής Λειτουργίας της αεροπορικής εταιρείας, δήλωσε: “Αυτό το ορόσημο είναι μια απόδειξη της συνεχούς δέσμευσης της Cyprus Airways στην καινοτομία, την περιβαλλοντική βιωσιμότητα και τη λειτουργική αριστεία. Η χρήση της τεχνολογίας στις διαδικασίες μας, βοηθούν τα πληρώματα μας να λαμβάνουν καλύτερες αποφάσεις για να πετάμε πιο αποδοτικά διατηρώντας τα υψηλά μας πρότυπα ασφάλειας στις λειτουργίες πτήσης.”

Τόνισε επίσης: “Οι πιλότοι μας χειρίζονται μερικά από τα πιο τεχνολογικά προηγμένα αεροσκάφη του κόσμου, συμπεριλαμβανομένης της πιο πρόσφατης προσθήκης στο στόλο μας, του Airbus A220-300. Οι λειτουργίες στο πιλοτήριο των αεροσκαφών βασίζονται σε μεγάλο όγκο από χάρτες πλοήγησης και εγχειρίδια. Αυτό το έργο βοηθά τους πιλότους της CyprusAirways να έχουν άμεση πρόσβαση σε όλη αυτή την πληροφόρηση και άλλα κρίσιμα εργαλεία, από τα τερματικά τους. Αυτή η πρωτοβουλία αποτελεί επίσης μια επένδυση που διευκολύνει τοπροσωπικό μας, καθώς τους εξοπλίζουμε με κορυφαίες τεχνολογίεςαιχμής για να λειτουργούν με ευκολότερο και καλύτερο τρόπο.”

“Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας σε όλους τους συνεργάτες μας για την ανεκτίμητη υποστήριξή τους στο να καταστήσουν αυτό το έργο πραγματικότητα”, πρόσθεσε ο κ. Μαυροκώστας.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ