Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔΙΕΘΝΗΗ ακτοφυλακή της Ιαπωνίας παρήγγειλε τρία H225

Η ακτοφυλακή της Ιαπωνίας παρήγγειλε τρία H225

Η Ακτοφυλακή της Ιαπωνίας (JCG) πραγματοποίησε μια ακόμη παραγγελία για τρία ελικόπτερα H225, αυξάνοντας τον συνολικό στόλο H225 σε 18. Πρόκειται για τον μεγαλύτερο χειριστή Super Puma στην Ιαπωνία, ο οποίος παρέλαβε τρία H225 τον Δεκέμβριο του 2023 και ένα τον Φεβρουάριο του 2024 για τον αυξανόμενο στόλο του. Τα νέα ελικόπτερα θα υποστηρίξουν τις παράκτιες δραστηριότητες εδάφους, την επιβολή του ναυτικού νόμου, καθώς και τις αποστολές παροχής βοήθειας σε περιπτώσεις καταστροφών στη χώρα.

“Η Ακτοφυλακή της Ιαπωνίας είναι ένας ενεργός χειριστής ελικοπτέρων της σειράς Super Puma εδώ και τρεις δεκαετίες. Η παραγγελία αυτή επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη του πελάτη στα προϊόντα μας και τη διαρκή στήριξη του στόλου του”, δήλωσε ο Jean-Luc Alfonsi, Διευθύνων Σύμβουλος της Airbus Helicopters στην Ιαπωνία. “Πιστεύουμε ότι το H225 είναι η τέλεια επιλογή για τις κρίσιμες αποστολές της JCG που αφορούν την επιβολή του νόμου, καθώς και την προστασία των ακτών και των νησιών, δεδομένης της ευελιξίας του σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Δεσμευόμαστε να υποστηρίξουμε πλήρως τον υπάρχοντα στόλο της, καθώς και τις προσεχείς παραδόσεις, εξασφαλίζοντας υψηλή αξιοπιστία για τις επιχειρήσεις της”.

Ο στόλος H225 της JCG υποστηρίζεται από το εξαιρετικά ευέλικτο HCare Smart της Airbus, το οποίο παρέχει πλήρη και ανά ώρα υλική κάλυψη. Το συγκεκριμένο εξατομικευμένο πρόγραμμα διαχείρισης στόλου επιτρέπει στην Εθνική Υπηρεσία Ακτοφυλακής να επικεντρωθεί στις πτητικές της λειτουργίες, ενώ η Airbus αναλαμβάνει τη διαχείριση των μέσων της.

Αποτελώντας την πιο πρόσφατη προσθήκη στη σειρά Super Puma, το H225 είναι γνωστό για τις υψηλές επιδόσεις του σε δύσκολες συνθήκες, καθώς και για την εξαιρετική εμβέλεια και χωρητικότητα φορτίου. Το H225 έχει επωφεληθεί από την πολιτική συνεχούς βελτίωσης της Airbus Helicopters. Είναι πλέον εξοπλισμένο με νέα συστήματα αεροηλεκτρονικής, μεταξύ των οποίων οι μεγαλύτερες οθόνες που διατίθενται στην αγορά και μια καινοτόμα διεπαφή που, σε συνδυασμό με τον φημισμένο αυτόματο πιλότο, μειώνει τον φόρτο εργασίας των πιλότων και τους επιτρέπει να επικεντρωθούν στην αποστολή που έχουν αναλάβει.

Προσφέροντας την καλύτερη εμβέλεια, ταχύτητα, χωρητικότητα και αξιοπιστία στην κατηγορία των δικινητήριων ελικοπτέρων 11 τόνων, το H225 διαθέτει εξαιρετικές αντοχές και υψηλή ταχύτητα πτήσης, ενώ μπορεί να εξοπλιστεί καταλλήλως για διάφορους σκοπούς.

Αυτή τη στιγμή 24 ελικόπτερα H225 πετούν στην Ιαπωνία για διάφορες αποστολές έρευνας και διάσωσης, VIP, πυρόσβεσης, καθώς και μεταφοράς επιβατών και εμπορευμάτων είτε από το υπουργείο Άμυνας της Ιαπωνίας είτε από φορείς του ευρύτερου δημόσιου τομέα.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ