Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήEDITOR'S PICKSΗ Άννα Ντουντουνάκη αξίζει κάθε μεγάλη διάκριση!

Η Άννα Ντουντουνάκη αξίζει κάθε μεγάλη διάκριση!

Η γνωστή για τη μαχητικότητά της Άννα Ντουντουνάκη, δεν μας προκάλεσε εντύπωση, κολυμπώντας για το καλύτερο στον τελικό των 100μ. πεταλούδα, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στη Ντόχα.

Η πέμπτη θέση που κατέλαβε δεν είναι ασήμαντη, ως τελική κατάταξη. Κάθε άλλο! Πρόκειται για μία σπουδαία επιτυχία της ίδιας και της ελληνικής κολύμβησης, καθώς δεν είναι καθημερινό φαινόμενο για τη χώρα μας να έχει αθλητές και αθλήτριες σε τελικούς παγκόσμιων διοργανώσεων στην πισίνα.

Η Άννα πάντως ήθελε κάτι παραπάνω! Φάνηκε ξεκάθαρα από τον τρόπο που μίλησε στη δημόσια τηλεόραση, αμέσως μετά τον τερματισμό της. “Δεν μπορώ να πω ότι δεν είμαι ικανοποιημένη με την πέμπτη θέση στον κόσμο, όμως έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα και περίμενα ίσως κάτι περισσότερο.

Προσπάθησα πολύ στη χτεσινή ημέρα (εννοεί των προκριματικών και των ημιτελικών) και αυτό μου στέρησε σήμερα ενέργεια. Ήμουν πιο ήρεμη στον τελικό. Δεν έχω παράπονο, πάντως δεν είναι πάντοτε εύκολη η διαχείριση σε όλο αυτό. Υπάρχουν μπροστά και οι Ολυμπιακοί Αγώνες”, δήλωσε η Χανιώτισα κολυμβήτρια που έδειξε πως πίστευε ότι μπορεί να καταφέρει κάτι ακόμη μεγαλύτερο.

Σε κάθε περίπτωση, έχει τέτοια προσήλωση σε αυτό που κάνει, όπως και συναισθηματική προσέγγιση στην προσπάθειά της, ώστε το μόνο που μπορεί κανείς να σκεφτεί ότι της αξίζει, είναι οι μεγαλύτερες διακρίσεις.

Η Ελλάδα, και κάθε χώρα, είναι τυχερή όταν διαθέτει αθλητές και αθλήτριες με τέτοια πνευματική δύναμη.

Η Άννα Ντουντουνάκη προσφέρει και ταυτόχρονα εισπράττει, ανεξαρτήτως χρόνων και μεταλλίων.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ