Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΗράκλειο: Ζευγάρι έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα

Ηράκλειο: Ζευγάρι έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα

Ένα ζευγάρι, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έχασε τη ζωή του σήμερα, λίγο μετά τις 8 το πρωί, σε τροχαίο δυστύχημα που έγινε στην επαρχιακή οδό Ηρακλείου – Πύργου, το ύψος του κόμβου των Αρμανωγείων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΕΡΤ Ηρακλείου, στο τροχαίο ενεπλάκησαν τρία οχήματα, από τη σφοδρή σύγκρουση των οποίων βρήκε τραγικό θάνατο το ζευγάρι, ένας δασονόμος και η σύζυγός του, που επέβαινε στο ένα εκ των εμπλεκόμενων αυτοκινήτων.

Όπως δήλωσε στην ΕΡΤ Ηρακλείου ο πρόεδρος της κοινότητας Ροτασίου Στέλιος Κακουδάκης, ο οποίος βρέθηκε στο σημείο πέντε λεπτά μετά το δυστύχημα, τα τρία επιβατικά οχήματα φαίνεται να συγκρούστηκαν μετωπικά. Στο ένα επέβαινε το άτυχο ζευγάρι, στο δεύτερο δύο δασκάλες και στο τρίτο ένα ακόμη άτομο. Κανένας από τους επιβαίνοντες στα άλλα δύο οχήματα δεν έχει τραυματιστεί, όπως ο ίδιος ανέφερε. Ωστόσο, νεκροί ανασύρθηκαν οι δύο σύζυγοι, ο θάνατος των οποίων φαίνεται ότι ήταν ακαριαίος.

Το δυστύχημα, σύμφωνα με τον κ. Κακουλάκη, συνέβη σε μια επικίνδυνη στροφή, λίγο μετά τον κόμβο Αρμανωγείων, χωρίς ακόμη να έχουν αποσαφηνιστεί οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και δύναμη της πυροσβεστικής έφτασαν άμεσα και επιχείρησαν για τον απεγκλωβισμό του άτυχου ζευγαριού.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ