Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΕπίσκεψη Γ. Κώτσηρα στο Σικάγο

Επίσκεψη Γ. Κώτσηρα στο Σικάγο

Tο Σικάγο θα επισκεφθεί από σήμερα ως τις 26 Φεβρουαρίου, ο υφυπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κώτσηρας, προκειμένου να ενημερώσει φορείς και μέλη της ομογένειας για τις πρόσφατες πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για τους απόδημους, ιδίως για την επιστολική ψήφο και το στρατηγικό σχέδιο του υπουργείου Εξωτερικών για τον απόδημο ελληνισμό, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.

Κατά την παραμονή του στο Σικάγο, ο κ. Κώτσηρας θα συναντηθεί με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σικάγου κ. Ναθαναήλ, εκπροσώπους ομογενειακών οργανώσεων και διακεκριμένους ομογενείς.

Επίσης, θα επισκεφθεί το Εθνικό Ελληνικό Μουσείο, το Ελληνικό Κέντρο Έρευνας για τη Μικρά Ασία και τον Πόντο, το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου του Σικάγου, το ομογενειακό δημοτικό σχολείο «Κοραής» και το Ελληνοαμερικανικό Κέντρο Αποκατάστασης και Φροντίδας Ηλικιωμένων.

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου ο υφυπουργός Εξωτερικών θα παραστεί στη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Έλμχερστ του Σικάγου και θα απευθύνει χαιρετισμό στους ομογενείς.

spot_img
spot_img

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ