Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΕπίθεση με σουγιά δέχθηκε 16χρονος στο Αγρίνιο

Επίθεση με σουγιά δέχθηκε 16χρονος στο Αγρίνιο

Περιστατικό που συνέβη το περασμένο βράδυ στο Αγρίνιο, συγκεκριμένα στον Άγιο Κωνσταντίνο, προκαλεί μεγάλο προβληματισμό και γεννά ανησυχία. Οφείλει εξάλλου να κινητοποιήσει τις αστυνομικές αρχές και άλλες υπηρεσίες ώστε να προληφθούν επικίνδυνες καταστάσεις.

Εν προκειμένω, 16χρονος τραυματίστηκε από επίθεση που δέχτηκε από νεαρό άτομο που φέρεται να τον χτύπησε με σουγιά ενώ ακολούθησε εμπλοκή κι άλλων νεαρών στο επεισόδιο.

Είναι ευτύχημα που ο ανήλικος δεν φέρει-από τύχη- βαρύτερο τραυματισμό ενώ πλέον σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση σωματικής βλάβης, απειλή και εξύβριση. Τα στοιχεία των ατόμων που εμπλέκονται είναι γνωστά και αναζητούνται από την αστυνομία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το agrinionews.gr λίγα λεπτά πριν τα περασμένα μεσάνυχτα δυο 16χρονοι κάθονταν αμέριμνοι σε πολυσύχναστο σημείο του Αγίου Κωνσταντίνου. Τους προσέγγισε νεαρός που προκάλεσε επεισόδιο σε βάρος του ενός 16χρονου. Όταν ο φίλος του επιχείρησε να κατευνάσει τα πνεύματα τότε ήταν αυτός που δέχτηκε χτυπήματα με αιχμηρό αντικείμενο (γίνεται λόγος για σουγιά τυπου πεταλούδας) και γροθιές. Στο Νοσοκομείο διαπιστώθηκαν εκδορές σε χέρι και πόδι και μώλωπες στο κεφάλι.

Μετά από αυτό το συμβάν όμως φέρεται αυτός που τους χτύπησε να επέστρεψε με ενισχύσεις, με συνομήλικους οι οποίοι κυνήγησαν τους 16χρονους που βρήκαν καταφύγιο σε παρακείμενη καφετέρια. «Μην τολμήσετε και έρθετε στο σχολείο», ήταν μια από τις απειλές που φέρεται να εκστόμισαν, σύμφωνα με μαρτυρίες

Κλήθηκε η αστυνομία που ξεκίνησε αναζητήσεις χωρίς αποτέλεσμα. Η Ασφάλεια που ερευνά την υπόθεση σχημάτισε δικογραφίες. Το περιστατικό ωστόσο είναι σοβαρό, ειδικά καθώς υπάρχουν διάφορες αναφορές το τελευταίο διάστημα για ανήλικους που δρουν με χαρακτηριστικά συμμορίας. Εξετάζεται μάλιστα και το ενδεχόμενο να έχει και οπαδική διάσταση.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ