Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΕΛΑΣ: Εξιχνιάσθηκε υπόθεση αρπαγής αλλοδαπού στην Αργυρούπολη

ΕΛΑΣ: Εξιχνιάσθηκε υπόθεση αρπαγής αλλοδαπού στην Αργυρούπολη

 Εξιχνιάστηκε από την ΕΛΑΣ υπόθεση αρπαγής αλλοδαπού, η οποία διαπράχθηκε πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, 16 Σεπτεμβρίου 2023, στην Αργυρούπολη. 

   Για την υπόθεση κατηγορούνται 3 ομοεθνείς του, για αρπαγή και σωματική βλάβη κατά συναυτουργία, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, ενώ σε βάρος τους εκδόθηκαν και σχετικά εντάλματα σύλληψης.

   Ειδικότερα, σύμφωνα με την έρευνα της Αστυνομίας προέκυψε ότι οι κατηγορούμενοι με τους οποίους το θύμα διατηρούσε φιλική σχέση, απαίτησαν στις αρχές Σεπτεμβρίου την καταβολή του ποσού των 300.000 λιρών Τουρκίας (περίπου 8.000 ευρώ), το οποίο τους όφειλε φιλικό του πρόσωπο λόγω πώλησης αυτοκινήτου. Παράλληλα, τον απείλησαν ότι σε περίπτωση μη αποπληρωμής του οφειλόμενου χρηματικού ποσού θα του προξενούσαν βαριές σωματικές βλάβες και στη συνέχεια προέβησαν στην αρπαγή του.

   Το θύμα ωστόσο κατά τη διαδρομή κατάφερε να διαφύγει και μετά από έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής εντοπίστηκε την Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023, στην περιοχή του Παγκρατίου. 

   Στο πλαίσιο ερευνών της ΕΛΑΣ εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τρίτης (26/9) σε περιοχή της Κερατέας, ένας από τους δράστες να επιβαίνει στο όχημα με το οποίο διαπράχθηκε η αρπαγή και συνελήφθη.

   Σε σωματική έρευνα που πραγματοποιήθηκε και σε έρευνα στο όχημα, το οποίο κατασχέθηκε ως μέσο τέλεσης της αρπαγής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, το χρηματικό ποσό των 1.500 ευρώ, 2 συσκευές κινητών τηλεφώνων, καθώς και έγγραφα του αναζητούμενου, ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου.

   Ο συλληφθείς οδηγείται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ