Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣΕκπτώσεις και προσφορές από κορυφαία brands για τους πελάτες της ΔΕΗ

Εκπτώσεις και προσφορές από κορυφαία brands για τους πελάτες της ΔΕΗ

Προνόμια και σημαντικές εκπτώσεις στις τιμές εισιτηρίων, προϊόντων και υπηρεσιών παρέχει η ΔΕΗ σε όλους τους πελάτες της με το πρόγραμμα επιβράβευσης ΔΕΗ myRewards Coupons μέσα από συνεργασίες που εξασφάλισε με κορυφαίες μάρκες της αγοράς. 

Στην ενότητα ΔΕΗ myRewards στο νέο myΔΕΗ, οι πελάτες της ΔΕΗ μπορούν να βρουν δωρεάν και να αποκτήσουν κουπόνια μεταξύ άλλων για φαγητό και καφέ, αποδράσεις, προσφορές για παιδιά, αγορές, εκπαίδευση, υγεία και ευεξία, τεχνολογία, αυτοκίνητο και υπηρεσίες.

Η εξαργύρωση των κουπονιών ΔΕΗ myRewards Coupons μπορεί να γίνει είτε στα online είτε στα φυσικά καταστήματα των συνεργαζόμενων εταιρειών με τη χρήση του κωδικού που λαμβάνεται μέσω viber, sms ή email.

Όπως επισημαίνει η επιχείρηση: «Το νέο ΔΕΗ myRewards Coupons είναι αποτέλεσμα της νέας πελατοκεντρικής φιλοσοφίας της ΔΕΗ που έχει τον πελάτη και τις ανάγκες του στο επίκεντρο. Στο ΔΕΗ myRewards Coupons προστίθενται συνεχώς νέες αποκλειστικές προσφορές μέσα από καινούργιες συνεργασίες που καλύπτουν ολοένα και περισσότερες ανάγκες των πελατών καθώς και εποχιακές προσφορές. Η ΔΕΗ θα ενισχύει συνεχώς τα προγράμματα επιβράβευσης και την ενότητα ΔΕΗ myRewards προσφέροντας ακόμα περισσότερη αξία στους πελάτες της».

Περισσότερες πληροφορίες για το ΔΕΗ myRewards Coupons στο myΔΕΗ.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ