Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣΕΕΑ: Δωρεάν παροχή προγράμματος κοστολόγησης προϊόντων και υπηρεσιών

ΕΕΑ: Δωρεάν παροχή προγράμματος κοστολόγησης προϊόντων και υπηρεσιών

Μία νέα ανταποδοτική υπηρεσία προσφέρει στα μέλη του, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, με σκοπό να βοηθήσει την καλύτερη λειτουργία της επιχείρησής τους. 

   Αναγνωρίζοντας ότι η σωστή κοστολόγηση των προϊόντων και των υπηρεσιών που πουλάει μια επιχείρηση είναι κρίσιμος παράγοντας ώστε να λάβει τις βέλτιστες αποφάσεις, δίνεται στους επιχειρηματίες η δυνατότητα δωρεάν χρήσης του εξελιγμένου προγράμματος κοστολόγησης AFFORDABLE COSTING https://affordablecosting.com/.

   Από την έρευνα που πραγματοποίησε το Επιμελητήριο διαπίστωσε ότι η λεπτομερής κοστολόγηση, σε πολλές περιπτώσεις, δεν αποτελεί προτεραιότητα στη λειτουργία της επιχείρησης. Όμως εάν η επιχείρηση δεν γνωρίζει με ακρίβεια το κόστος των προϊόντων ή των υπηρεσιών που παρέχει στους πελάτες της, ενδεχομένως να τιμολογεί σε τιμές χαμηλότερες από το κόστος και αν αυτό συμβαίνει τότε η βιωσιμότητα της επιχείρησης τίθεται σε κίνδυνο. Η κοστολόγηση βοηθάει τις επιχειρήσεις να κατανοήσουν πώς προκύπτει το κόστος για κάθε υπηρεσία ή προϊόν τους και δίνει τη δυνατότητα να κάνουν τις αναγκαίες παρεμβάσεις ώστε να μειώσουν το κόστος τους. Με αυτό τον τρόπο μπορούν να εξασφαλίσουν καλύτερη κερδοφορία και τη βιωσιμότητα της επιχείρησης τιμολογώντας στις «σωστές» τιμές.

   Η δωρεάν χρήση της Πλατφόρμας AFFORDABLE COSTING απευθύνεται στα μέλη του επιμελητηρίου, που είναι ταμειακώς ενήμερα και το ΕΕΑ καλύπτει το κόστος χρήσης της πλατφόρμας για ένα έτος, καλύπτοντας την ετήσια συνδρομή.

   Περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αναζητήσουν στην ηλεκτρονική σελίδα του επιμελητηρίου, ενώ τα αιτήματα θα πρέπει να σταλούν έως την 28η Ιουνίου 2024. Μόλις ελεγχθεί η αίτηση και εγκριθεί το αίτημα θα σταλεί ηλεκτρονικό μήνυμα με τον κωδικό του κουπονιού και τις οδηγίες χρήσης.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ