Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΥΓΕΙΑΔ. Ζωγράφου: Παράταση δωρεάν εξετάσεων για μαστογραφία και τεστ ΠΑΠ στις γυναίκες

Δ. Ζωγράφου: Παράταση δωρεάν εξετάσεων για μαστογραφία και τεστ ΠΑΠ στις γυναίκες

Ο Δήμος Ζωγράφου ενημερώνει ότι, λόγω της μεγάλης ανταπόκρισης, το Πρόγραμμα ΔΩΡΕΑΝ εξετάσεων με Μαστογραφία και Τεστ Παπανικολάου παρατείνεται έως τέλη Μαΐου 2023.

Πρόκειται για τη 2η φάση εξετάσεων που ξεκίνησε στις αρχές Απριλίου και εντάσσεται στο πρόγραμμα πληθυσμιακού ελέγχου για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση των κακοηθών όγκων μαστού και τραχήλου της μήτρας στις γυναίκες, οι οποίες κατοικούν μόνιμα στον Δήμο Ζωγράφου. Το πρόγραμμα αυτό είναι στο πλαίσιο του συμφώνου Συνεργασίας, που έχει συνάψει ο Δήμος Ζωγράφου με το Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας.

Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα συμμετέχει ενεργά η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας μαζί με τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου και την αρμόδια Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πρόνοιας και Παιδικών Σταθμών, Ρένα Χαλκιαδάκη.

Οι ενδιαφερόμενες έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν ΔΩΡΕΑΝ εξετάσεις στη σταθερή μονάδα του Ιδρύματος, η οποία βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας (Βαλτετσίου 11 & Ιπποκράτους).

Για να πραγματοποιήσουν το ραντεβού τους μπορούν να επικοινωνούν με τη γραμματεία του Ιδρύματος, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 9:30 έως 15:00, στα τηλέφωνα: 210.3620831 & 210.3620832

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ