Πέμπτη, 25 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΔιήμερη επίσκεψη Ν. Ταχιάου στην Κρήτη

Διήμερη επίσκεψη Ν. Ταχιάου στην Κρήτη

Διήμερη επίσκεψη στην Κρήτη θα πραγματοποιήσει ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιος για τις υποδομές, Νίκος Ταχιάος προκειμένου να εποπτεύσει τις εργασίες των εν εξελίξει έργων υποδομής του νησιού και να πραγματοποιήσει συναντήσεις εργασίας με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης, την Πέμπτη 6 και την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024 .

Ο κ. Ταχιάος, την Πέμπτη, θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Ηρακλείου, Αλέξη Καλοκαιρινό όπου θα έχει την ευκαιρία να συζητήσει, μεταξύ άλλων, και για τα θέματα που αφορούν στον ΒΟΑΚ. Στη συνέχεια θα μεταβεί στο νέο Αεροδρόμιο Καστελίου, όπου μαζί με την Υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, θα μετάσχουν σε σύσκεψη σχετικά με το ανασκαφικό έργο που διεξάγεται παράλληλα.

Την Παρασκευή, ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών θα πραγματοποιήσει συνάντηση εργασίας με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη, με τον οποίο θα συζητηθούν ζητήματα τοπικού ενδιαφέροντος και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν αυτοψίες στα συμβασιοποιημένα έργα του ΒΟΑΚ, Χερσόνησος- Νεάπολη και Νεάπολη- Άγιος Νικόλαος, όπου αυτές τις μέρες αναπτύσσονται τα εργοτάξια.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ