Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΔημοτικό συμβούλιο Τρίπολης: Να λειτουργήσει κανονικά το τμήμα ανθρωπιστικών σπουδών στη Γ’...

Δημοτικό συμβούλιο Τρίπολης: Να λειτουργήσει κανονικά το τμήμα ανθρωπιστικών σπουδών στη Γ’ τάξη του Λυκείου Τεγέας

Να λειτουργήσει κανονικά, το τμήμα ανθρωπιστικών σπουδών στη Γ’ τάξη του Λυκείου Τεγέας, ζητά το δημοτικό συμβούλιο Τρίπολης. Κατά τη συζήτηση του θέματος στο δημοτικό συμβούλιο η διευθύντρια του Λυκείου εξήγησε ακριβώς το πρόβλημα που δημιουργείται μία πιθανή αναστολή λειτουργίας του εν λόγω τμήματος.

Το θέμα, συζητήθηκε στο συμβούλιο, όπου και η διευθύντρια της δομής, εξήγησε ακριβώς το πρόβλημα που δημιουργείται μία πιθανή αναστολή λειτουργίας του εν λόγω τμήματος υπογραμμίζοντας πως “οι μαθητές θ’ αναγκαστούν να μετακομίσουν στην Τρίπολη”, γεγονός που έχει προκαλέσει αναστάτωση στην τοπική κοινωνία.

“Η κατάργηση τμήματος της 3ης Λυκείου στο Γενικό Λύκειο Τεγέας- λόγω μικρού αριθμού εγγραφών προκαλεί ευρύτερα προβλήματα”, υποστήριξε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Δημήτρης Μακαρούνης.

Ο δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης έχει ήδη επικοινωνήσει με το υπουργείο Παιδείας και έχει ήδη αποστείλει και σχετικό αίτημα αναφορικά με τα θέματα λειτουργίας των τομέων – ειδικοτήτων στα Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια του δήμου της Τρίπολης.

Το δημοτικό συμβούλιο με απόφασή του ζητά από το υπουργείο Παιδείας όπως … θεραπεύσει την απόφαση για το τμήμα των ανθρωπιστικών σπουδών του Γενικού Λυκείου της Τεγέας.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ